Що відомо про новий серіал Netflix "Ідеальна пара" з Ніколь Кідман

5 вересня на Netflix виходить кримінальний мінісеріал "Ідеальна пара" з Ніколь Кідман у головній ролі. Розповідаємо, чому це один з найочікуваніших серіалів осені.

За останні роки за Ніколь Кідман закріпилася репутація акторки, яка в роботі надає перевагу кримінальним історіям із заплутаним сюжетом та героями, які ховають у шафі багато скелетів. Після неймовірного успіху "Великої маленької брехні" володарка "Оскара" знялася ще в двох кримінальних серіалах — "Знищення", та "Дев’ять ідеальних незнайомців", другий сезон якого незабаром має вийти на екрани, і тепер знову повертається до свого улюбленого жанру у серіалі Netflix "Ідеальна пара". Режисеркою нового шоу є Сюзанна Бір, яка подарувала нам блискучий серіал "Нічний адміністратор" та фільм "Пташиний короб", та працювала разом із Ніколь Кідман над серіалом "Знищення" — тож є всі шанси, що нас очікує неабиякі враження від їхньої нової роботи.

Ніколь Кідман у серіалі "Ідеальна пара"

Зважаючи на перший трейлер, "Ідеальна пара" містить всі ті складові, за які глядачі так полюбили серіал "Великої маленької брехні" Девіда Е. Келлі. Комічно гігантський будинок на пляжі? Він є. Здавалося б, огидно ідеальний шлюб (цього разу між Кідман і Лівом Шрайбером замість Александра Скарсгаарда), який швидко розпадається? Теж у наявності. Гардероб, що складається із розкішного в’язаного одягу, та немов кричить про тиху розкіш? Все на місті. Незрозуміла смерть, яка до глибини душі потрясла цю маленьку спільноту? Звичайно. Напружена сцена допиту? Так, і вона буде.

"Ідеальна пара"

Серіал засновано на однойменному бестселері письменниці Елен Хільдербранд, яку називають "королевою пляжного чтива". Він розповідає про Амелію Сакс (Ів Г’юсон із серіалу "Її очима"), яка виходить заміж за Бенжі, представника однієї з найбагатших сімей заможного та респектабельного острова Нантакета. Мати нареченого Ґрір Гаррісон Вінбері (Ніколь Кідман), відома письменниця, не шкодує грошей на світське весілля. Але коли на пляжі з’являється мертве тіло, всі мрії про шампанське швидко розвіюються, а на зміну приходять підозри. Коли таємниці спливають на поверхню, починається розслідування, яке ніби взято з однієї з книг Грір. Раптом всі стають підозрюваними...

Окрім сюжету, серіал захоплює яскравим акторським складом. Окрім Кідман, тут знявся Лів Шрайбер, який зіграв її чоловіка Тага Вінбері, Дакота Джонсон, що з'явиться у ролі майбутньої невістки Амелії, зірка серіалу "Білий лотос" Меганн Фахі в ролі Меррітт Монако, найкращої подруги нареченої; Біллі Хаул у ролі Бенджі Вінбері, нареченого; Ішан Хаттер у ролі найкращого друга нареченого, легенда французького кіно Ізабель Аджані в ролі подруги сім’ї Ізабель Наллет.

Трейлер та перші кадри демонструють, що на нас очікує не тільки захопливий сюжет, гумор та родинні таємниці, але й багато яскравих модних моментів. Головні герої уособлюють стиль "тиха розкіш", над захопленням яким режисерка трошки іронізує. Так, в одній з найдотепніших сцен трейлеру бачимо, як героїня Дакоти Джонсон намагається розірвати бійку між двома братами, Бенджі та Томасом Вінбері, обидва з яких, здається, вкриті тортом, яки один жбурнув в іншого. "Стій! Достатньо!" — каже вона чоловікам, а потім піднімає руки, щоб захистити свою бузкову сукню, і кричить: "Обережно! Це вінтаж!".

"Ідеальну пару" можна подивитися на Netflix з 5 вересня.

Популярне на VOGUE