Дивимося трейлер документального фільму про музиканта Назарія Яремчука

Вже 8 серпня в прокат виходить документальний фільм про легенду української музики Назарія Яремчука. У трейлері можна почути унікальні історії та спогади від дружини артиста Дарини Яремчук та доньки Марії, колег, учасників ВІА "Смерічка", разом з якими у 1970-х роках Яремчук став справжньою зіркою естради.

"Яремчук: Незрівнянний світ краси" — це стрічка про тернистий шлях "мрійника з Буковини до головного українського артиста другої половини ХХ століття". Перемога на конкурсі "Пісня-71" з "Червоною рутою", загибель Володимира Івасюка, гастролі різними континентами, виступи в Чорнобилі — через спогади близьких, особисті щоденники та ексклюзивні хроніки фільм розповідає про його життя та шлях до міжнародної слави. У картині вперше звучать уривки з особистих щоденників Назарія, які режисер Артем Григорян використав як закадровий голос.

"Цей документальний фільм — подорож життям світлого, красивого й талановитого артиста Назарія Яремчука, — коментує продюсер стрічки Максим Сердюк. — Під час фестивальної премʼєри стрічки більшість глядачів були у сльозах, а в кінці дякували і аплодували стоячи кілька хвилин. Ось тоді я зрозумів, що ми зробили потрібну і своєчасну роботу. Дуже хочеться, щоб якомога більше людей подивилися цей фільм і зрозуміли, яку спадщину артист по собі залишив. Щось буває модним або актуальним певний період. Але Назарій Яремчук, його особистість і музика — поза часом".

Ініціаторка фільму та виконавча продюсерка — донька музиканта Марія Яремчук. Фільм "Яремчук: Незрівнянний світ краси" виходить у прокат 8 серпня.

Популярне на VOGUE