До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яскраво-зелений колір, який скоро носитимуть усі модниці

Пам'ятаєте популярний чарівний відтінок боттегівської зелені? Так от він знову з'явився на обрії в новій інтерпретації. Тепер цей колір нагадує відтінок екрана на майданчику. Схоже, нова зелена лихоманка просто неминуча. Кейт Міддлтон, Емілі Кері та інші знаменитості вже демонструють цей тренд на власному прикладі.

Реклама

Є один модний закон: усе, що надягає Кейт Міддлтон, швидко стає sold out. Так сталося і з зеленою сукнею Solace London. На червоній доріжці премії вручення нагород Earthshot у Бостоні, заснованій принцом Вільямом і сером Девідом Аттенборо, на знак визнання роботи в галузі охорони довкілля, принцеса Вельська вибрала зелену сукню-колонну у поєднанні зі смарагдово-діамантовим кольє, яке колись належало принцесі Діані. Обтисла сукня з викотом-човником привернула увагу з двох причин: по-перше, вона була орендована у британської компанії Hurr; і, по-друге, це був майже неоновий відтінок яскраво-зеленого, надзвичайно сміливий, особливо для королівського дрес-коду.

На подіумі Miu Miu весна-літо 2023 насичений зелений колір був єдиним яскравим відтінком, що з'явився серед туманних і нейтральних образів. Шкіряні сандалії у яскраво-зеленому відтінку чимось нагадували обладунки, а зелений колір був найкращим відтінком у колекції. Зелений колір був також одним із улюблених відтінків покійної королеви Єлизавети II: вона носила яскраві кольори, щоб її було легко виділити у натовпі. А що може бути яскравішим за сліпуче яскраво-зелене?

Не те, щоб тільки члени королівської родини були прихильниками цієї тенденції. На початку грудня актриса Емілі Кері, яка зіграла Алісент Хайтауер у "Грі престолів", приєдналася до шанувальниць зеленого кольору. У прозорій сукні Molly Goddard, надягненій поверх зеленої комбінації, вона мала царственний і водночас ефектний вигляд. Вихід Алісент був стриманішим, ніж дебют цієї сукні на подіумі. Образ Кері був грайливішим, порівняно з Кейт, з кулями напівпрозорого тюлю і пінистими краями.

Пропонуємо вже зараз починати звертати увагу на цей яскравий відтінок. Ось кілька модних речей та аксесуарів неоново-зеленого кольору – від теплого светру Ami Paris до сумки Diesel.

<b>Модні речі у яскраво-зеленому кольорі</b>

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.