До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Як носити лофери цієї осені: головні тренди та найкращі моделі

Осінь — ідеальний час для експериментів із лоферами. Незалежно від того, чи ваш стиль більше тяжіє до класики, сучасних костюмів або спортивної естетики, лофери здатні підкреслити будь-який образ. Це взуття виконує роль, яку не може замінити жодна інша пара — воно одночасно елегантне, комфортне і стильне. Лофери часто порівнюють із тренчем у світі взуття: вони підходять як чоловікам, так і жінкам і виглядають розкішно в будь-якій інтерпретації.

Реклама

Класичні лофери залишаються на піку популярності, особливо у своїх традиційних виконаннях, без зайвих прикрас чи яскравих деталей. Від брендів люксового сегмента, як The Row, Celine, Khaite та Gucci, до більш доступних варіантів, таких як G.H. Bass, — усі пропонують бездоганні моделі, які підходять для будь-якого стилю. Нижче — кілька трендових ідей, як носити лофери цієї осені.

Лофери + мініспідниця

<b>LISA YANG</b>

Сіра плісирована мініспідниця може асоціюватися зі шкільною формою, але тільки до того, як ви скомбінуєте її з розкішним кашеміровим пальтом чи топом. Образ матиме зрілий, але водночас сучасний вигляд завдяки сумці, як от Loewe Puzzle та лоферам Margiela Tabi.

Класичні лофери + джинси

<b>VICTORIA BECKHAM</b>

Лофери чудово поєднуються з джинсами класичного синього відтінку. Ця комбінація створює невимушений, але вишуканий образ. Аби доповнити його, додайте білу сорочку та двобортний жакет, і ваше вбрання матиме дорогий і стильний вигляд. Таку стилізацію часто називають rich mom vibes, що підкреслює вишуканість у простоті.

Лофери + спортивні шорти

<b>MANGO</b>

Спортивний стиль можна зробити вишуканішим, поєднавши шорти із класичними лоферами. Такий мікс створює оригінальний образ, який балансує між спортом і преппі. Додайте до шортів тренч та базову футболку — і ваш образ буде одночасно зручним і стильним.

Однотонний образ + чорні акценти

<b>MARANT ÉTOILE</b>

Чорні акценти, такі як сумка, шарф або взуття, здатні підкреслити кожен образ, надавши йому глибини та вишуканості. Наприклад, поєднання класичної сукні з чорними аксесуарами миттєво робить вбрання більш зібраним та стильним. Це ідеальне рішення для тих, хто прагне виглядати елегантно та невимушено в будь-якій ситуації.

Лофери + мідіспідниці

<b>COS</b>

Мідіспідниці з деніму — ідеальний варіант для осіннього сезону. Поєднуйте їх з об'ємними жилетами та класичними лоферами, щоб створити образ, який матиме стриманий, але сучасний вигляд. Великі сумки та мінімалістичні прикраси, такі як срібні сережки, додадуть ансамблю завершеності.

Лофери + сучасний костюм

<b>KALLMEYER</b>

Сучасні костюми для осені — це не лише жакети й штани. Спробуйте поєднати лофери з костюмними комплектами, до яких входить жилет і штани, светри та спідниці, піджаки та спідниці.Такий ансамбль у комбінації із замшевими аксесуарами створить вишуканий образ для офісу або ділової зустрічі.

Довгі шорти + лофери

<b>THE FRANKIE SHOP</b>

Тренд на бермуди може здаватися не надто практичним та довговічним, але він легко адаптується до сучасних реалій та багатьох обставин. Поєднуйте такі шорти з лоферами та стильними аксесуарами, такими як яскраві шалі або шарфи.

Лофери + широкі штани

<b>TOVE</b>

Замість звичних підборів або балеток оберіть лофери в поєднанні з трохи oversize та легкими штанами. Додайте приталений жакет та скульптурні срібні аксесуари, щоб створити ідеальний баланс пропорцій. Строката майка додасть графічної нотки, завершуючи образ.

За матеріалом vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.