До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вельветові штани – стильна альтернатива джинсам цього сезону

Звісно, джинси є основним елементом будь-якого сезону. Однак вельветові штани — один з тих осінньо-зимових трендів, що готові витіснити денім у гардеробі. Шоколадно-коричневий колір дуже привабливий для total look, а свідчення цьому – нещодавній вихід модниці Каміль Шар’єр. На зображенні, яке вона опублікувала у своєму Instagram-профілі, streetstyle-зірка вибрала шкіряну куртку-оверсайз від Prada й вельветові штани. Цей вінтажний образ вона вирішила поєднати з кросівками adidas і сумкою Dior у тон.

Цю тенденцію легко простежити на подіумі. Louis Vuitton був одним з брендів, що зробив ставку саме на коричневі вельветові штани, поєднані в образі із сорочкою, краваткою та великою шкіряною курткою чорного кольору. Coach показали молодіжніший варіант. Так, марка пропонує поколінню Z вибирати штани із заниженою посадкою та комбінувати їх з бра й курткою-авіатором розміру XXL. Dsquared2 презентували образ з бежевими вельветовими штанами широкого крою та нашарованим одягом у стилі сімдесятих для теплішого образу.

Реклама
Louis Vuitton, осінь-зима 2022/2023
Coach, осінь-зима 2022/2023
Dsquared2, осінь-зима 2022/2023

Ці стилістичні формули можна адаптувати до різних форм штанів, та цього року переважає саме широкий силует. Кюлоти або більш розкльошені моделі – дизайнери віддають перевагу саме вільним штанам, які однаково пасують як до класичного офісного образу, так і стилю бохо-шик. Вулична мода тому підтвердження: широкі вельветові штани різних відтінків коричневого модниці поєднують із червоним светром, що гармонує з палітрою кольорів осені, або вибирають комплекти із сорочкою, виготовленою з того ж матеріалу.

Vogue.ua зібрав 6 вельветових штанів, які мають зʼявитися в гардеробі цього сезону.

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.