До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Штани-саронг — незвичний тренд цього літа

Штани-саронг — одна з найнеобхідніших речей у гардеробі цього літа. Це гібридний виріб, який поєднав у собі найкраще від штанів і спідниць. Сьогодні вони є ідеальним втіленням вишуканості, елегантності та комфорту. З яскравими принтами чи в нейтральних тонах — дизайнери представили чимало варіацій головного тренду сезону весна-літо 2024.

Штани-саронг зі зборками

Реклама

Елегантні, зручні та з високою посадкою, штани-саронг сподобаються тим, хто тяжіє до мінімалізму. Носіть їх із сорочкою з того самого матеріалу. Якщо вам не до душі монохромне вбрання, оберіть яскраві штани в поєднанні з базовими топами, джинсовими куртками, бра або легкими блузами.

Штани-саронг зі спідницею на затин

Etro
Etro

Найсучасніша та найавангардніша модель з еластичною талією та спідницею на затин — для вірних прихильниць стриманого стилю. Ці штани-саронг із флористичним принтом можна стилізувати з не менш яскравим лонгслівом з ефектом "другої шкіри" і босоніжками на пласкій підошві чи платформі.

Класична модель штанів на затин

Loewe
Loewe

Бежеві штани-саронг із перехрещеною передньою частиною стануть найкращим союзником у створенні вишуканого образу для любителів позачасового стилю. Додайте до них вільний топ або лляну блузу з довгими рукавами і модні аксесуари, як-от масивний браслет та взуття Frou Frou.

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.