До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пастельні відтінки в колекціях українських брендів весна-літо 2022

З настанням тепла пастельна колірна гама посідає головну позицію в колекціях брендів. Важко втриматися від купівлі одягу у відтінках невагомої солодкої вати, лимонного сорбету, фісташкового праліне та лавандового крему. Ці ніжні й солодкі кольори є справжніми антидепресантами в модному гардеробі. Vogue.ua зазирнув до колекцій українських дизайнерів весна-літо 2022 та зібрав найгарніші речі в пастельних відтінках, від яких просто неможливо відірвати погляду.

Блакитний

Відтінок безхмарного блакитного неба дарує надію та віру у світле майбутнє, що нині особливо потрібні всім українцям. Пропонуємо поповнити свій гардероб цього сезону брючним костюмом Bobkova, що складається з подовженого приталеного жакета та вільних штанів, невагомою сукнею Jammeme в небесно-блакитному кольорі або двобортним жакетом Arutiunova, який легко поєднувати з денімом у весняних образах.

Реклама
Рожевий

Ніжний рожевий колір, що нагадує про полуничне морозиво або солодкий зефір цієї весни вкотре викрав серця українських дизайнерів. The COAT by Katya Silchenko представили серію образів у цукерковому рожевому кольорі: широкі штани-палацо, мініспідницю на гумці, стьобану куртку та елегантне пальто. Omelia також освідчилися цьому ніжному й трохи наївному кольору, прикрасивши ним сорочку об’ємного крою, а Valery Kovalska запропонували пудово-рожевий смокінг з рукавами, розшитими ніжними квітами магнолії.

Жовтий

Серед модних пастельних відтінків цього сезону на особливу увагу заслуговує жовтий колір, точніше його м’якша версія, яка має не менш привабливий вигляд у модних образах. За допомогою жовтого кольору можна показати свою любов до України та поліпшити собі настрій. Придивіться до трикотажного спідничного костюма Anna October у відтінку бананового морозива, ефектної сукні Bevza зі спокусливими вирізами на талії або елегантної шовкової сорочки Udana

Лавандовий

Фіолетовий колір під назвою Very Peri за версією Інституту кольору Pantone став головним відтінком 2022 року, проте його ніжна й м’яка версія, що нагадує про лавандовий крем, не менш актуальна цього сезону. Ліловий відтінок з’явився в колекції бренду Sleeper у вигляді лляної сукні з рукавами-ліхтариками, яка претендує стати вашою улюбленою річчю цього літа. Malva Florea показали світшот з ніжним фатином, а Marianna Senchina зробили ставку на вишукану сукню з бантами й воланами, в якій захочеться відзначити нашу перемогу.

Зелений

Освіжити свій весняний гардероб можна за допомогою зеленого пастельного кольору. Цей приємний відтінок фісташкового сорбету можна носити як у монохромних образах, так і поєднувати з іншими кольорами. Вибирайте сукню з відкритою спиною та великими воланами A.M.G., широкі штани й топ із зав’язками на талії Anna October або принадний корсет Elenareva.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.