До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пальто XXL — головний тренд просто зараз

Услід за куртками-авіаторами, що тріумфально повернулися до сезону, бренди вирішили зробити пальто розміру XXL ще однією базовою моделлю холодних місяців. Теплі й довгі, вони закривають усе тіло, наче ковдра, що робить такі пальта незамінним атрибутом цієї осені.

У 2022 році збільшені обʼєми — це один з кодів нового шиття. Так, і Max Mara, і Ann Demeulemeester представили дуже довгі пальта сірого кольору, які моделі носили поверх класичних костюмів або штанів із сорочками. Як завжди, тканина є вихідною точкою для досягнення вишуканого вигляду, що задуманий не тільки в нейтральних тонах, як-от сірий або чорний. Пальто Blumarine є свідченням того, що такий самий ефект можна отримати на основі інших хроматичних ставок, зокрема на червоний або рожевий.

Реклама
Ann Demeulemeester
Max Mara
Blumarine

Довгі плащі, що були особливо популярні в чоловічому гардеробі в другій половині XVII ст., також знаходять нове уособлення в сезоні осінь-зима 2022/2023. Chanel досліджують їх у твіді, презентуючи картаті пальта з контрастною окантовкою. Шкіра, ще один із зіркових матеріалів сезону, також утілена в довгих пальтах у справжньому стилі "Матриці" в поєднанні з мініспідницями й сорочками, як пропонують Ami. Інший варіант — це "пухнасте" поєднання куртки-авіатора й пальта XXL, яке Altuzarra додали до власної колекції. Alberta Ferretti ж пропонують монохромне вбрання бежевого кольору з хутром і легким відтінком стилю сімдесятих років.

Chanel
Alberta Ferretti
Altuzarra

Пальто XLL — це основа, яку можна легко знайти й у вуличному стилі. Такий верхній одяг поєднується з простими речами, як-от светри з високим горлом і широкими штанами для досягнення спортивного образу, або з романтичною сукнею — для жіночнішого образу.

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.