До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Особливе свято: лаконічні образи для зустрічі Нового року

Цей Новий рік стане особливим для кожного українця. У святкову ніч за новорічним столом відбудуться найочікуваніші та найтепліші зустрічі з рідними. Ми відзначимо свято, яке в нас ніхто не зможе забрати, хоч як намагатиметься, і яке неодмінно дасть поштовх до нових починань. Звісно, найяскравіші вбрання ми залишимо для святкування Перемоги, утім разом з київським ЦУМом vogue.ua зібрав лаконічні образи для зустрічі цьогорічного свята в новорічну ніч.

Anouki

Головний акцент цього року — на комфорті та відчутті безпеки. Довгий вовняний кардиган Gestuz — синонім тепла, особливо в багатошаровому образі. У пару до нього виберіть ошатну блузу від Anouki з торочками, всіяними сяйливим камінням, та штани прямого крою від Litkovska. Хустка з візерунком, натхненим традиційним орнаментом, від українського бренду Edere Editions ефектно завершить образ.

Реклама
Кардиган, Gestuz; блуза, Anouki; штани, Litkovska; чоботи, Wandler; сумка, Coperni; хустка, Edere Editions; сережки, Isabel Marant

Прийдешній 2023-й — рік Водяного Кролика, зустрічати який рекомендують в одязі темних відтінків. Тож радимо звернути увагу на довгу чорну сукню Victoria Beckham. Утім, якщо душа прагне яскравих кольорів, на допомогу прийдуть аксесуари й прикраси: червоні туфлі Mach&Mach, барвиста сумка Wandler та сережки Marc Jacobs.

Сукня, Victoria Beckham; сумка, Wandler; туфлі, Mach&Mach; кольє й каблучка, усе — Isabel Marant; сережки, Marc Jacobs

Звісно, національні мотиви цього року як ніколи актуальні. Вишита сукня Vala неодмінно стане в пригоді не тільки в новорічну ніч, а й для щоденних образів. Яскраві сяйливі аксесуари, як-от туфлі SJP by Sarah Jessica Parker та намисто Bernard Jewelry, нададуть образу потрібного блиску.

Сукня, Vala; сумка, Coperni; туфлі, SJP by Sarah Jessica Parker; кольє, Bernard Jewelry; сережки, Bevza; шпилька, Anouki

Для тих же, чия душа потребує святкового настрою, леліток і блискучих елементів, на злість усім, хто намагається це відібрати, пропонуємо вибрати сяйливу мінісукню від українського бренду Nataliya Novitska з торочками. У пару до неї ідеально пасуватимуть босоніжки Alexandre Vauthier і сумка, усипана різнокольоровими блискітками від Jimmy Choo.

Сукня, Nataliya Novitska; босоніжки, Alexandre Vauthier; сумкa, Jimmy Choo; сережки, Isabel Marant; каблучка, Alighieri Jewelry

Чоловічі колекції представлені на -1 поверсі столичного універмагу. Там можна вибрати актуальні позиції одягу й аксесуарів як собі, так і на подарунок. Серед наших фаворитів — базовий гольф BOSS, сорочка в утилітарному стилі від Maharishi, вельветові штани AMI Paris, що легко стануть ідеальною заміною звичним джинсам, та екологічна дублянка зі штучної шкіри від Nanushka.

<b>Etudes</b>

Окрім цього, радимо звернути увагу на широкий вибір аксесуарів: футуристичні кросівки Norse Project, шкіряну мінісумку Maison Kitsune, класичну краватку в принт polka-dot від Hawes & Curtis та, звісно, елегантний двосторонній ремінь від Bally.

<b>Norse Project</b>

Не варто забувати й про образи для наймолодших модниць і модників. У ЦУМі представлено безліч дитячих товарів: від одягу й взуття до аксесуарів, іграшок та гаджетів.

Chloe Kids

Якщо цей Новий рік варто зустрічати в темних відтінках, то ідеальним натхненням слугуватимуть образи Венздей, головної героїні нового серіалу Netflix. Теплий смугастий кардиган Self-Portrait з ажурним коміром рекомендуємо римувати зі спідницею Chloe Kids з такими ж деталями та високими черевиками Premiata.

Кардиган, Self-Portrait; спiдниця, Chloe Kids; черевики, Premiata; сумка, KARL Kids

Брючний костюм — справжня класика святкових хлопчачих образів. Проте цього року про бунтівний характер маленьких модників нагадуватиме базове поло від Polo Ralph Lauren та кеди Golden Goose, а протисонцеві окуляри Izipizi нададуть такому вбранню потрібної крутості.

Піджак і штaни, усе — BOSS Kids; полo, Polo Ralph Lauren Kids; кеди, Golden Goose; oкуляри, Izipizi

Флористичні мотиви, подібні до орнаментів на традиційних вишиванках, знайшли своє місце й на дитячих сукнях. Модель від Chloe Kids радимо стилізувати з практичними кедами Kurt Geiger, прикрашеними кольоровим камінням та мʼякою пухнастою поясною сумкою, що вмістить усі потрібні дрібнички.

Сукня й сумкa, усе — Chloe Kids; кeди, Kurt Geiger

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.