До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найпрактичніші чоботи цього сезону знайдено

З циклічністю моди час настав і для цього тренду – варто стерти пил з найулюбленішого взуття нульових. Слід "звинувачувати" Мiu Мiu в розкритті скриньки Пандори. Італійський модний дім включив у свою осінньо-зимову колекцію року чоботи у "темній" байкерській естетиці. Міучча Прада грає з ними та дає багато ідей щодо їх поєднання: так, наприклад, такі чоботи можна додати до шкіряного образу з курткою-авіатором, яка контрастує з делікатністю шифонової сукні та пастельними кольорами.

Miu Miu
Miu Miu

Зірки вуличної моди також не змогли встояти перед одним із найпрактичніших трендів сезону осінь-зима 2022/2023. Так, Кортні Тропп піддалася цій тенденції, позаяк вона завжди віддає перевагу темному вбранню з готичним відтінком. Та цього року байкерські чоботи пішли далі: вони поєднуються абсолютно з усім, наприклад, з мініспідницями та напівпрозорими трикотажними топами, як продемонструвала модниця Каміль Шар’єр.

Реклама

Відтак і Різ Блутштейн також обрала це взуття до свого образу. Модниця поєднала його з базовою білою сукнею та шкіряним блейзером. Варіантів стилізації байкерський чобіт – безліч. Варто лише спробувати!

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.