До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сірі джинси сезону осінь-зима 2022/2023

Джинси є основним елементом гардеробу впродовж усього року. Навесні ми поєднуємо денім зі шкіряними куртками та кросівками, влітку носимо джинси в парі з відкритими босоніжками та кроп-топами, восени комбінуємо з об'ємними худі і пальтами, а взимку додаємо теплі светри, пуховики та зимові черевики. Рік у рік з'являються нові модні тренди, проте сірі джинси ніколи не виходять з моди. У сезоні осінь-зима 2022/2023 у колекціях брендів можна зустріти всі 50 відтінків сірого деніму – від світлого каменю до вугільного кольору.

Isabel Marant

Цього сезону варто відкласти вузькі джинси на дальні полиці гардеробу та взяти на замітку тренд на широкий денім. Вільні та мішкуваті сірі джинси можна зустріти всюди – від колекції Balenciaga до Acne Studios. Так, у випадку з першими, ви знайдете у бренду широкі джинси у відтінку мокрого асфальту, а у других – ультраоб'ємні джинси, виконані в техніці пэчворк, які потрібно носити з приталеним верхом. Знайти модні мішкуваті джинси можна також у колекції українського бренду GUDU – модель з переробленої джинсової тканини, що складається з маленьких ромбоподібних шматочків у різних відтінках сірого деніму.

Реклама
Blumarine
Acne Studios
Isabel Marant

Джинси-карго цього сезону особливо актуальні. У колекції Isabel Marant класичний стиль 1990-х набуває оновленого вигляду завдяки великим кишеням та складному виварюванню. Носити джинси карго бренд пропонує із гламурним вельветовим топом. У колекції дизайнера також знайшлося місце для широких сірих джинсів, які настільки сірі, що практично нагадують чорний колір. Якщо ж ви тяжієте до прямих силуетів – шукати модні джинси варто у Maje. Класичний сірий колір, базовий крій, який підходить усім типам фігури та висока посадка – те, що потрібно для капсульного осіннього гардеробу. А якщо ви готові до експериментів – вибирайте джинси з низькою посадкою у стилі 2000-х років із колекції Blumarine.

GUDU
Balenciaga
Maje

Vogue.ua зібрав наймодніші сірі джинси цього сезону, які ви можете придбати вже зараз.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.