До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші прозорі туфлі цієї осені

На календарі вже настали останні числа серпня, але ми знаємо, як продовжити літо цього року. Модний секрет полягає в тому, щоб носити прозорі туфлі, які візуально полегшуватимуть ваш образ, але водночас зігріватимуть пальці восени. Це можуть бути туфлі з безбарвного PVC-матеріалу, закрите взуття на підборах з прозорими вставками або яскраві пари – від синіх лодочок до малинових туфель.

Giambattista Valli

Прозорі туфлі – найуніверсальніша пара взуття в гардеробі. Ось кілька причин, чому ми так вважаємо: завдяки безбарвності ці туфлі можуть доповнити будь-який образ, вони візуально витягають ногу й пасують усім дівчатам, а ще за ними легко доглядати, адже вони не бояться поганої погоди. Аміна Муадді – одна з перших дизайнерів, хто популяризував цей тренд. Так, у прозорих туфлях бренду з фігурними підборами неодноразово з’являлися Ріанна, Кендал Дженнер і Розі Гантінгтон-Вайтлі. Цього сезону пропонуємо придивитися до туфель з відкритими п’ятами й сріблястими носками Giambattista Valli, гостроносих моделей з кристалами Armani Prive та лаконічних туфель Christian Cowan. А якщо у вашому гардеробі вже є практичні безбарвні туфлі, то поповнити модну колекцію можна кольоровими моделями. Так, у колекції Christian Siriano ви знайдете сині туфлі із зав’язками біля щиколоток, а в Genny – рожеві, сині або фіолетові пари з ніжного пластику з ошатним декором.

Реклама
Genny
Armani Prive
Christian Cowan
Christian Siriano

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших туфель з PVC-матеріалу.


Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.