До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Наймодніші довгі пуховики цієї зими

Коли температура різко падає і випадає сніг, настає час замінити вовняне пальто, яке ми всі так любимо, на стьобаний, довгий і, головне, дуже теплий пуховик. Це не означає, що його слід носити лише за потреби чи в екстремальних ситуаціях, насправді він легко може стати невід’ємною частиною, якщо не головним героєм, денного та вечірнього образу. Головне — вибрати правильну модель, яка матиме гарний вигляд і з чоботами на пласкому ходу, і з підборами.

Zimmermann
Zimmermann

Реклама

Практичний і універсальний довгий пуховик є ідеальним компаньйоном для того, щоб зустріти зимовий сезон без ризику замерзнути, гуляючи з собакою або йдучи пішки за покупками до різдвяних свята.

Marni
Marni

Є кілька модних брендів, які представили свої версії довгих пуховиків на подіумі. Серед них варто виділити Marni, який пропонує "базову, але не надто" чорну куртку, з м’яким і великим коміром. Натомість Zimmermann представили образ, де головним героєм є блискучий і елегантний пуховик кольору слонової кістки — один із трендів, який ми незабаром будемо бачити скрізь. Щоб не помилитися з вибором довгого пуховика, ми зібрали для вас головні моделі, помічені на вулицях модних столиць.

Чорний пуховик прямого крою

Чорний пуховик — одна з найбільш універсальних курток, що легко впишеться і в денний, і у вечірній образ. Для тих, хто любить чорний колір, це ідеальний вибір, щоб скласти актуальний ансамбль total-black.

Обʼємний пуховик-халат

Тенденція, яка прийшла безпосередньо з подіумів сезону осінь-зима 2023/2024, — довгі пуховики, які за фасоном нагадують халати, гладкі або стьобані, що вирізняються м’яким силуетом і поясом, який можна зав’язати на талії. Це найкращий вибір, якщо ви шукаєте пуховик, який може доповнити навіть елегантний вечірній образ, наприклад, оксамитову сукню.

Пуховик у класичних відтінках

Якщо потрібен класичний пуховик, але чорний колір вже набрид, зверніть увагу на довгі куртки в інших стриманих відтінках — від коричневого і темно-синього до чисто білого або хакі.

Яскравий пуховик

Для тих, хто боїться лишитися непоміченими, в новому сезоні представлені пуховики яскравих кольорів. Серед відтінків, яким віддають перевагу модниці, виділяються рожевий і червоний, які можна поєднувати з такими ж життєрадісними кольорами або залишати їх акцентною деталлю в образі.

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.