До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі твідові костюми в колекціях осінь-зима 2022/2023

Завдяки Коко Шанель ще в 1920-х придумали твідовий жакет. Спершу він мав приталений крій, але в 1950 роках блейзер набув прямого силуету – у такому вигляді він закріпився в гардеробах модниць донині. Тепер твідові костюми є позачасовою базою і з’являються рік у рік у колекціях найіменитіших дизайнерів. Vogue.ua зібрав найкращі костюми з твіду сезону осінь-зима 2022/2023.

Carolina Herrera

Грайливий комплект, що складається з приталеного жакета з обʼємними бантами й коротких шортів, показали Carolina Herrera. Бренд зробив ставку на вже звичний картатий принт, римувати який пропонують з трендовими високими чоботами. Звісно, жодна колекція Chanel не проходить без участі культових твідових костюмів. У сезоні осінь-зима 2022/2023 Віржині Віар зробила ставку на жакет прямого крою та спідницю до колін, які рекомендує носити зі знову актуальними гумовими чоботами та мінісумкою, виробленою з того ж твіду, що й костюм. Versace зробили ставку на асиметрію та стиль панк. Їхній варіант твідового костюма – зухвалий і водночас чуттєвий та ефектний. Поєднання з джинсовим корсетом і довгими латексними чоботами – справжня стилістична знахідка для найсміливіших модниць.

Реклама
Chanel
Versace

Новий осінньо-зимовий сезон приніс не тільки костюми зі спідницею. Твідові комплекти зі штанами з’явилися в колекції Genny. Бренд доповнив штани бічними розрізами, а тканину, з якої виготовлений костюм, – ледь помітним сяйливим люрексом. У пару до такого комплекту варто вибирати не менш яскраві аксесуари, як-от шкіряні козаки насиченого синього кольору. Paul & Joe й далі заграють зі стилем препі: свій твідовий костюм бренд доповнив мереживним відкладним коміром, що знову повернувся в осінні гардероби, та взуттям на високих підошвах.

Genny
Paul & Joe

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.