До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші теплі сукні в колекціях українських дизайнерів

Теплі вовна та кашемір – найкращі супутники будь-якого осінньо-зимового гардеробу. З настанням холодів сукні часто переходять на другий план, поступаючись місцем светрам та штанам. Утім, українські дизайнери впевнено доводять: сукні, вироблені з теплих матеріалів, можуть бути практичними та універсальними. Vogue.ua зібрав найкрасивіші сукні, що зігріють, від українських брендів.

Сезон змініється сезоном, та любов модної індустрії до яскравих кольорів і відтінків нікуди не зникає. Так, і цієї осені варто звернути свою увагу на саме такі барвисті моделі. Український бренд SAGE зробив ставку на теплий гірчичний і лимонний відтінки. Окрім цього, свої сукні марка доповнила трендовими фігурними вирізами та коміром поло. Вибір у бік яскравості зробили і OTAJE: зелена сукня по фігурі, що повторює вигини тіла, буде якнайліпше римуватися з чорними класичними аксесуарами та золотими прикрасами. Бренд ANY MO наполягають на яскраво-помаранчовому – і ми радо їх підтримуємо.

Реклама

Типова осіння палітра у цьому сезоні знайшла своє місце на молочних та бежевих мідісукнях. Таку можна знайти в колекції Wool Happen. Свою модель бренд доповнив актуальним бічним розрізом, який додає всьому образу грайливого настрою. MustHave також заграють з трендовим кроєм: бежева мідісукня з акцентною лінією талії ідеально пасуватиме для щоденних розслаблених образів.

Більш строгий силует цієї осені вибирають Poustovit та O'KRYK. Дизайнерка Лілія Пустовіт представила асиметричну сукню з певно найосіннішим принтом: картатий візерунок – справжня класика шанувальниць класичної бази. O'KRYK же ідуть ва-банк, презентуючи ідеальний варіант для складання монообразу: чорну сукню зі спідницею А-силуету варто римувати з високими чобітьми, а відсутність будь-яких декоративних елементів лише підкреслить стриманість та елегантність усього образу.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.