До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сукні кольору морської хвилі в колекціях весна-літо 2022

Сукні кольору морської хвилі – справжня літня класика, адже вони здатні в мить перенести до узбережжя океану. Із шовку або бавовни, на тонких бретельках або асиметричні, прикрашені розсипом леліток або геть без декору – vogue.ua зібрав наймодніші сукні кольору морської хвилі в колекціях сезону весна-літо 2022.

Alberta Ferretti
Emporio Armani

У колекціях поточного сезону дизайнери зробили ставку на незвичний крій та матеріали. Окрім уже класичних літніх шовку й бавовни, Versace показали сміливу мідісукню з латексу, яку пропонують римувати з яскравими аксесуарами: світло-рожевими лоферами, ременем кольору фуксії та жовтою сумкою. Alberta Ferretti й Emporio Armani, навпаки, зробили вибір у бік монохромного total look. Струмливі сукні кольору морської хвилі бренди поєднали з босоніжками та прикрасами того ж відтінку.

Реклама
Versace
Nadya Dzyak
Kenneth Ize

Практичні сукні-сорочки також забарвилися в бірюзовий цього сезону. Віднайти ті, що швидко стануть щоденною уніформою, можна в колекції Tibi. Український бренд Nadya Dzyak також не зміг пройти повз цього насиченого літнього кольору. У його весняно-літній лінійці можна побачити асиметричне міні на одне плече, прикрашене незвичними рюшами та шлярками. Missoni же представили модель, що відсилає до ймовірного образу сучасної русалки: максісукня з лелітками й шлейфом легко стане найкращим спільником вечірнього образу.

Tibi
Missoni

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.