До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мотоциклетна шкіряна куртка – найбажаніша річ сезону

Коли Міучча Прада зʼявилася на фіналі шоу Miu Miu весна-літо 2023, шанувальники індустрії моди були у захваті від її одягу: дизайнерка надягла мотокуртку на блискавці у поєднанні з класичною білою футболкою та шкіряною спідницею в тон. Улюблені фанатами куртки Prada та Rick Owens, без сумніву, просторіші та більші, ніж звичні стандартні мотомоделі, є підставою збільшити розмір. І такий верхній одяг – це осінній тренд, який дедалі частіше вибирають такі зірки стилю, як Белла Гадід, Ріанна та Гейлі Бібер.

Ріанна

Простора мотокуртка вперше почала набирати популярність на подіумах сезону осінь-зима 2022/2023. У Saint Laurent великі мотоциклетні куртки мали напущені плечі, а моделі носили їх поверх вечірніх довгих чорних суконь. Louis Vuitton продемонстрував оверсайз-бомбери у комбінації з сорочками на ґудзиках і краватками, а Miu Miu поєднав їх зі светрами з візерунком аргайл та шкіряними мініспідницями.

Реклама
Міучча Прада

Із настанням холодів зірки індустрії почали експериментувати з більш мішкуватим шкіряним верхнім одягом. Як і моделі на подіумі Saint Laurent, Ріанна накинула свій бомбер розміру XXL на класичну чорну вечірню сукню. Гейлі Бібер доповнила свій одяг чорними брюками та масивними кросівками Balenciaga, а Кайлі Дженнер навіть поєднала свою мото на блискавці з білою майкою та трусами Skims.

Saint Laurent

Ключ до створення витонченого образу з обʼємною мотокурткою? Доповніть її більш облягаючою нижньою частиною, як-от спідницею чи вузькими штанами. Редактор Vogue Ліана Сатенштейн додає: "Мені дуже подобається ідея силуету 1980-х із завуженою талією. Це змушує мене почуватися потужною та жіночною". Можливо, настав офіційний час випробувати новий верхній одяг та експериментувати зі стилізацією.

Louis Vuitton

Vogue.ua зібрав 5 мотоциклетних курток, на які варто звернути увагу вже зараз.

Текст: Christian Allaire

За матеріалами vogue.co.uk.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.