До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Michelle Andrade — про улюблені місця в Києві, моду та пошук власного стилю

Київ прекрасний будь-якої пори року, але особливо гарний він влітку, коли вечори довгі й теплі, а впродовж одного дня можна приміряти безліч різних модних ролей. Адже ховатися від спеки в київських парках хочеться в речах романтичних і ніжних, ну а якщо поспішати на ділову зустріч у центрі — то в найкращих традиціях стилю Office Siren. У спільному проєкті з ANSWEAR.UA ми попросили співачку Michelle Andrade розповісти про її улюблені місця в українській столиці та підібрати для кожної локації свій образ.

Реклама

Київська квітка

Ботанічний сад для мене — особливе місце, де я можу розслабитися та бути собою. А ще це моє місце зцілення — обожнюю там ходити широкими алеями й вузькими стежками, медитувати або відвідувати чайні церемонії. До того ж там ідеально займатися спортом на свіжому повітрі та розвивати духовні практики. Незважаючи на те, що ботсад розташований в центрі, там завжди тихо… А окрема моя любов — неймовірний краєвид на весь Київ. Тут відчуваєш енергію міста, але ніби дивишся на нього зі сторони.

Сукня Blugirl Blumarine, сережки Ralph Lauren, браслет Swarovski, босоніжки Miss Sixty – все answear.ua

У ботанічному саду хочеться відчувати себе ще однією квіткою в цьому розкішному розарії. Сукня, яку я обрала на ANSWEAR.UA, ідеально проявляє мій характер: романтична, але з шипами, а ніжний рожевий відтінок — як квінтесенція молодості та життя.

Сукня Blugirl Blumarine, сережки Ralph Lauren, браслет Swarovski, босоніжки Miss Sixty – все answear.ua

Мені подобається бути різною. Я не можу дотримуватися тільки одного стилю, тому сьогодні я романтична, завтра додаю більше сексуальності, а через кілька днів у моєму гардеробі домінує спорт. Ще на мій вибір одягу впливає природа — іноді хочеться почуватися як на морі чи в горах, тому люблю обирати образи, що дарують такі відчуття.

Україна молода

Ще одне важливе київське місце для мене — Рейтарська, яка стала моїм особистим відкриттям минулого року. Раніше мені здавалося, що там збираються люди наче не з цього світу, але насправді виявилося, що вайб цієї вулиці з її закладами, магазинами та галереями — дуже близький для мене. Моє око на Рейтарський відпочиває, бо навколо багато стильних і гарних людей. Для мене цей куточок у центрі Києва — про молодь, свободу та прогресивність. А ще там смачно.

Шкіряна куртка Résumé ArcherRS Jacket, спідниця DKNY, боді Diesel, босоніжки By Far, сумка Pinko, сережки All Saints, окуляри Versace – все answear.ua

На Рейтарській хочеться бути частиною цього ком'юніті — дуже різноманітного і при цьому впізнаваного. Тому для цієї локації я підібрала образ у найкращих традиціях естетики Y2K, поєднавши шкіряну куртку з градієнтом, сексапільний топ та мініспідницю в тенісному стилі.

Шкіряна куртка Résumé ArcherRS Jacket, спідниця DKNY, боді Diesel, босоніжки By Far, сумка Pinko, сережки All Saints, окуляри Versace – все answear.ua

Коли я тільки-но переїхала з Болівії до України, то відразу для себе відзначила, як люди тут вдягаються, як слідують за трендами, люблять вбиратися. Мені це дійсно подобається. Також наших дівчат я легко впізнаю за кордоном — вони завжди доглянуті, підбирають одяг і насолоджуються цією грою в моду, адже саме завдяки моді ми можемо розказати про себе без слів.

Культурна програма

Зовсім інший настрій панує на Печерську, де я особливо люблю сквер біля драматичного театру імені Івана Франка. Він розташований буквально в кількох хвилинах від голосного Хрещатику, але тут час ніби зупиняється, і ти розумієш, який він — справжній Київ, місто, про яке із захопленням писали Нечуй-Левицький та Винниченко.

Сукня Rotate, сумка Kurt Geiger London, босоніжки JW Anderson – все answear.ua

Я обожнюю ходити саме в цей театр і завжди дотримуюся відповідного дрескоду, бо це одразу задає певний настрій. Ти готуєшся до заходу, очікуєш його, і спогади про цей вечір будуть ще яскравішими. Саме тому для походу в театр я вибрала образ, в якому неможливо зустріти мене у звичайний день. Це елегантна сукня по фігурі з довгим рукавом та кокетливими деталями.

Сукня Rotate, сумка Kurt Geiger London, босоніжки JW Anderson – все answear.ua

Ще така підготовка до особливих подій нагадує мені минулі часи. Так, мене надихає епоха бурхливих 1920-х, епоха Гетсбі та дівчат флепперс, які не боялися бути яскравими та відчувати себе особливими. Погодьтеся, це дійсно важливо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.