До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніші білі футболки в колекціях українських дизайнерів

Біла футболка — певно, найпрактичніша річ жіночого гардероба. Швидкоплинні тренди не мають над нею влади — вона залишається актуальною будь-якого сезону. Vogue.ua зазирнув у колекції українських брендів та зібрав наймодніші білі футболки, яким варто посісти належне місце у гардеробі цього літа.

Мінімалістичні футболки з повною відсутністю декоративних деталей варто шукати в колекціях Coosh та Hempful. Якщо перші роблять ставку на вкорочений крій, що якнайліпше пасуватиме до улюблених джинсів з високою посадкою, другі наголошують на сталому розвитку, презентуючи футболку, виготовлену з органічних бавовни та конопель. Окрім того, що такі тканини слугуватимуть довго, вони також є біологічно розкладаними і не завдають шкоди навколишньому середовищу.

Реклама

Принти та вишивка — фаворити українських дизайнерів. Anton Belinskiy у колаборації з українським Vogue представили футболку з промовистим написом Today love is a luxury, а Frolov розробили цілу серію футболок та світшотів з вишитим серцем у кольорах українського прапора, прибуток від продажів яких передають на благодійність. Вишивка є також на речах JUL: київські каштани прикрасили футболки та лонгсліви. А український бренд MustHave спільно з фондом Deeds4Kids презентували благодійний дроп, до якого увійшли футболки з малюнками дітей. 5% коштів від всіх продажів дропу отримують дітки-автори малюнків, а 15% направлять на програми терапії для юних переселенців у різних містах Європи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.