До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Козаки – наймодніше взуття в гардеробі зірок

Ковбойські чоботи, або козаки, існують уже багато років і, судячи з усього, залишатимуться в найближчому майбутньому. Модні бренди та знаменитості приймають цей тренд, що може означати лише одне: вони тут, щоб залишитися.

Сієнна Міллер

Тим, хто хоче привнести до власного гардероба стиль Y2K, варто звернутися до Instagram-акаунту Ельзи Госк. Модель провела вечірку Noughties #Ranchcore на Coachella в джинсах з монограмою й бра від Coach, який вона доповнила різнокольоровими черевиками Toral і коричневим поясом від Acne Studios.

Реклама
Мадонна та FKA Twigs
Дуа Ліпа

Віднайти натхнення на по-справжньому сміливий образ можна у Гвен Стефані. На початку цього року співачка вдягла яскраво-блакитні козаки R13 з брендовими шортами з низькою посадкою, боді, колготками в сіточку та бомбером зі штучного хутра в картатий візерунок. А от за інспірацією для щоденних виходів зверніть увагу на образи Дуа Ліпи й FKA Twigs. Тут проявився стиль вестерн у всій своїй красі.

Гвен Стефані
Ельза Госк

Ковбойські чоботи показують сміливість, але це не означає, що вони не годяться для щоденних прогулянок, а тільки для ошатних костюмів чи фестивалів. Емілі Ратаковскі дібрала пару на щодень із джинсами, боді від Wolford і блейзером, а для іншого виходу вона вдягла оверсайз-джемпер від Blanca Chambord як сукню, акцентуючи на козаках.

Емілі Ратаковскі

Має в своєму гардеробі кілька стильних пар козаків і Кендалл Дженнер. Здебільшого модель вибирає класичні кольори й несподівані силуети. Хутряне пальто, темні джинси з raw-деніму й масивні золоті прикраси – найкращі супутники для розслаблених образів.

Кендалл Дженнер

Vogue.ua зібрав 6 ефектних пар козаків, на які варто звернути увагу вже зараз. Скульптурні, прикрашені аплікаціями або геть без декоративних елементів – вибір за вами.

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.