До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кольоровий светр – яскрава річ, що має зʼявитися у вашому гардеробі

Осінньо-зимовий сезон неможливий без теплих светрів. Серед інших, цього року варто придивитися до кольорових моделей, що приваблюють погляд: з абстрактними принтами, багатоколірних чи однотонних. Vogue.ua зібрав найефектніші яскраві светри в колекціях осінь-зима 2022/2023, на які варто звернути увагу вже зараз.

Alberta Ferretti
Philosophy di Lorenzo Serafini

Кольорові светри, що легко врятують від осінньої хандри, з’явилися в колекціях багатьох брендів. Серед них – і Alberta Ferretti. Дизайнерка зробила ставку на насичені відтінки, як-от синій, баклажановий та бузковий, що знайшли своє місце в грайливому дизайні з торочками. Philosophy di Lorenzo Serafini показали неонові кольори: яскравий рожевий та жовтий найліпше римувати зі штанами з лакованої шкіри.

Реклама
Gabriela Hearst
Chloe

Теплі відтінки жовтого, помаранчевого й червоного можна було побачити в Chloe та Gabriela Hearst. Светри грубого вʼязання варто носити зі шкіряними міді або в тандемі зі спідницями, що утворюють трикотажний комплект. Prada й Versace зробили вибір у бік абстрактних принтів. Можна зіграти ва-банк і вибрати total look з кольоровими ромбами, прямокутниками та квадратами, або ж використати спокійнішу тактику й віддати перевагу низу базових кольорів.

Prada
Versace

Не варто забувати й про однотонні яскраві светри. Зокрема, такі зʼявилися в колекції Michael Kors Collection. Chanel залишилися відданими собі й додали до своєї моделі впізнаваний логотип. Різноманітні брошки зроблять таку модель грайливішою та радіснішою.

Michael Kors Collection
Chanel

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.