До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Делікатне мереживо – ефектний вибір серпня

Мереживо – тендітний та делікатний матеріал, що був уперше винайдений в середині 16 століття та отримав назву "повітряні петлі". У поточному сезоні цими невагомими візерунками дизайнери прикрасили сукні і топи, штани і костюми, блузи і спідниці. Vogue.ua зібрав найстильніші образи з делікатним мереживом у колекціях весна-літо 2022.

Michael Kors Collection
Louis Vuitton

По-справжньому ефектний образ можна створити під час стилістичних експериментів із багатошаровістю. Різнофактурне мереживо, що зустрічається в одному луці, як у колекціях Michael Kors Collection та Louis Vuitton, створює контрасність та незвичність, приваблюючи погляд. Для повсякденного образу вибирайте костюмні пари, як-от блузи і шорти, або виберіть кроп-топ, туніку та штани задля особливого вигляду під час вечірнього рауту.

Реклама
Ports 1961
Dolce & Gabbana
Erdem

Не тільки світле мереживо є синонімом легкості. Візерунки темних кольорів також можуть бути лаконічними й не менш ефектними. Доказом тому є покази Erdem, Dolce & Gabbana та Ports 1961. Топи, сукні довжини міні або максі – що б ви не обрали, дизайнери єдині в одному: абстрактні або флористичні невагомі переплетіння стануть справжньою прикрасою будь-якого образу. Лук, представлений у весняно-літній колекції, – вибір найсміливіших модниць. Так, дизайнери зробили ставку на поєднання штанів, зроблених з мережива з люрексом, і бралета, прикрашеного лелітками. Gucci ж повернули на модні подіуми білизняний стиль, продемонструвавши напівпрозору мереживну сукню.

Coperni
Elie Saab
Gucci

Vogue.ua зібрав наймодніші образи з мереживом.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.