До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Cпідниця з розрізом — найсексуальніша модель 2023 року

Прогнозуємо, що спідниця з розрізом повторить успіх мініспідниці (особливо версії Miu Miu) і стане найпопулярнішою моделю у 2023 році. Багато знаменитостей роблять ставку саме на мідіспідницю з розрізом, де сексуальність і вишуканість сплітаються воєдино. Вікторія Бекхем носила спідницю з розрізом на кількох останніх виходах, світлинами з яких вона поділилася у своєму Instagram, тоді як Кетрін Зета-Джонс вибрала червону шкіряну модель, а Джіджі Гадід — спідницю у стилі Indie Sleaze. Незалежно від того, чи ви обираєте джинсову тканину, вельвет або шкіру, спідниця з розрізом дозволить різко підвищити вашу сексуальність і скласти модний гардероб. Vogue.ua зібрав декілька зірок, які вибирають спідницю з розрізом цього сезону. Після цих фото ви точно захочете придбати собі таку саму модель.

Вікторія Бекхем

Наприкінці 2022 року, перебуваючи в Парижі, Вікторія Бекхем зробила ставку на мінімалістичний силует з колекції осінь-зима 2022/2023 свого однойменного бренду. Як завжди, вона використовувала один зі своїх улюблених стилістичних прийомів — колорблок, одягнувши бузковий топ з високим коміром і коричневу спідницю з двома розрізами, що додало образу пікантності.

Реклама

Кетрін Зета-Джонс

Нещодавно 53-річна акторка обрала червону спідницю з розрізом, яка демонструвала підтягнуті ноги зірки. Кетрін на власному прикладі показала, що носити провокаційні речі, як червона шкіряна спідниця, можна в будь-якому віці. Вона додала до свого образу простий маленький чорний топ, довге пальто, елегантні туфлі та пару сонцезахисних окулярів. Саме спідниця стала яскравою частиною її образу.

Зендая

У грудні минулого року у Лос-Анджелесі на майданчику Paramount Theatre Зендая продемонструвала вбрання з акцентом на 1960-ті, яке складалося з чорної сорочки-поло на ґудзиках з короткими рукавами та максіспідниці з розрізом у стегна. Кінцевою деталлю став чорно-білий картатий візерунок у дрібну клітку.

Джіджі Гадід

Схоже, що Джіджі Гадід відмовляється від свого фірмового каліфорнійського стилю заради тренду на Indie Sleaze, який являє собою розумне поєднання гранжу 1990-х, розкоші 1980-х і трохи претензійного бачення ретрообразу. Про це свідчить її джинсова спідниця у довжині максі, яку вона поєднала з парою ковбойських черевиків та шкіряним блейзером.

За материалами: vogue.fr

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.