До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Байкерський стиль у колекціях осінь-зима 2022/2023

Естетика Bikercore, що складається зі шкіри, грубої фурнітури, пряжок, заклепок, декоративних змійок та перегонних аксесуарів, цього сезону осінь-зима 2022/2023 займає головну позицію в колекціях брендів. Попри те, що байкерський стиль – не нове явище, цього сезону дизайнери показали зовсім новий підхід до цього тренду. Так, крім шкіряних курток, грубих черевиків і сумок із заклепками, бренди представили ліфи, що нагадують захисне спорядження для мотокросу, а також перегонні рукавички.

David Koma

У нових колекціях байкерський стиль часто демонструвався за допомогою гри ніжних і грубих фактур: мереживні чорні сукні Christian Dior у парі з ліфами, що відсилають до бронежилетів, ніжні сукні Philosophy di Lorenzo Serafini та практичні рукавички, шкіряна куртка Saint Laurent у дуеті з напівпрозорою сукнею, широкі штани-палацо та шкіряний корсет Dion Lee або шкіряна куртка, що переходить у бальну спідницю в колекції Junya Watanabe.

Реклама
Christian Dior
Alexander McQueen

Знаковий байкерський стиль з’явився на подіумі David Koma, в якому традиційно були нотки гламуру. Так, у колекції марки моделі демонстрували короткі шкіряні сукні з перегонними рукавичками або байкерські куртки, декоровані стразами. Важко було не звернути увагу на колекцію Diesel, авторства Гленна Мартенса, в якій куртки для мотокросу потоваришували з мікроспідницями-поясами з логотипом "D", виготовленим перегонним шрифтом. Тим часом Coperni показали міське прочитання байкерської естетики – шкіряні мініспідниці з безліччю кишень у парі зі смугастою сорочкою, гетрами й туфлями з декоративними змійками.

Coperni
Balmain
Saint Laurent

Футуристичну варіацію bikercore представив Олів’є Рустен в осінній колекції. Моделі на подіумі Balmain показували сукні у вигляді захисного спорядження в парі з перегонними рукавичками. Alexander McQueen продемонстрував шкіряні комбінезони зі змійками й ременями, а Couregges зробили ставку на гламурний вініл. Цього сезону багато знаменитостей поповнили свій стиль байкерськими речами. Серед них: Кім Кардаш’ян, Дуа Ліпа, Кортні Кардаш’ян, Меган Фокс, Розалія та Тімоті Шаламе.

Couregges
Diesel
Philosophy di Lorenzo Serafifni
Christian Dior
Dion Lee

Vogue.ua зібрав 10 модних речей у байкерському стилі.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.