До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 стильних образів сезону осінь-зима 2023/2024, які можна носити вже зараз

Місяць моди — це завжди вихор віральних моментів, але це також чудова можливість знайти нові способи стилізувати те, що вже є в наших гардеробах. Шоу сезону осінь-зима 2023/2024 пропонували доступні ідеї, які можна застосувати на практиці вже зараз. Miu Miu розслаблено поєднували толстовки та трикотажні речі, а Saint Laurent повернулися до вишуканої елегантності завдяки блейзерам зі збільшеною лінією печей та спідницям зі спокусливими розрізами спереду. Vogue.ua зібрав 6 стильних образів прийдешнього сезону, які варто спробувати вже цієї весни.

Обʼєми та фактури

Gucci
Gucci

Реклама

Сорочка на ґудзиках, обʼємний жакет і мішкуваті джинси завжди залишаються виграшною трійкою в повсякденному гардеробі. І Gucci пропонує ідеальне втілення образу, яке доводить: якщо стилістична формула працює, не варто її виправляти.

Мікроспідниці

Prada
Prada

Колекція Міуччі Пради та Рафа Сімонса була справжньою насолодою для очей і вивела на перший план багато речей, гідних списку бажань. Але вона також включала кілька образів, які легко наслідувати з базовими елементами гардероба. Коли потеплішає, варто спробувати комбінацію мініспідниці та сорочки утилітарного стилю: цей простий ансамбль — позачасова досконалість.

Костюм зі спідницею

Saint Laurent
Saint Laurent

Для повсякденного образу радимо брати приклад із Saint Laurent: обʼємні плечі, зухвала спідниця-олівець, протисонцеві окуляри-авіатори. Цей подіумний образ відповідає всім вимогам естетики 1980-х. А на вихідних просто замініть туфлі на підборах на лофери, а спідницю-олівець — на мішкуваті джинси.

Багатошаровість

AZ Factory
AZ Factory

Багатошаровий образ легко наслідувати з речами з власного гардероба, особливо якщо він ґрунтується на класичних елементах. Для натхнення радимо звернутися до образу AZ Factory, доповненого спортивними та в’язаними речами. Стиль 1990-х років тут відтворений за допомогою сукні з оборками, одягненої поверх мішкуватих штанів, у поєднанні з масивними сережками та оперними рукавичками.

Штани фасону balloon

Ferragamo
Ferragamo

Простий та ефектний образ зʼявився в колекції Ferragamo: штани виняткової посадки, із обтислою талією та підкресленими стегнами, поєднали з боді та великими золотими сережками. Палітра кремових і сірих тонів робить його ще більш стильним.

Студентська уніформа

Miu Miu
Miu Miu

Miu Miu взяли за основу речі з повсякденного студентського гардероба, як-от сірий худі, бушлат і шкіряна сумка-мессенджер, але стилізували їх із особливим шиком. Цікава стилістична формула на щодень.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.