До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 чорних чобіт, які пасуватимуть до всього у вашому гардеробі

Ми ніколи не втомимося від чорних черевиків. Вони універсальні, позачасові та поєднуються практично з будь-якими речами в нашому гардеробі. Незалежно від силуету чи стилю – чи то чоботи до колін, чи то елегантні ботильйони, чи то армійське взуття на шнурівці, черевики-челсі або козаки – чорний колір є базовим відтінком, на який ви можете впевнено покластися протягом року. Vogue.ua зібрав 6 практичних чорних чобіт, на які варто звернути увагу.

Чорні ботильйони

Пошук ботильйонів не такий простий, як здається. Вам потрібно знайти пару, яка облягає вашу кісточку, з каблуком зручної висоти. На щастя, як тільки ви знайдете ідеальну пару, вона поєднуватиметься з усім у вашому гардеробі: від джинсів до максісуконь.

Реклама

Чоботи до колін

Неважливо, чи носите ви їх з сукнею, чорними легінсами чи джинсами, чоботи до колін – це незамінне взуття на холодний сезон. Моделі на плоскому ходу додадуть до вашого стилю нотки естетики дербі, особливо в поєднанні з легінсами та блейзером вільного крою. А варіанти на підборах будуть поєднуватися з трикотажними сукнями довжини міді, шкіряними спідницями та сорочками на щодень.

Класичні челсі

Черевики-челсі вже кілька сезонів поспіль не залишають гардероби модниць. Bottega Veneta, Ganni та Jil Sander є одними з брендів, які оновили скромний силует, додавши масивну підошву, металеві прикраси та несподівані відтінки. Однак чорна ітерація завжди буде базовим взуттям.

Ковбойські чоботи

Взувайте цієї зими чоботи в стилі вестерн. Якщо хочете придбати щось більш витончене, подивіться на козаки Khaite, виготовлені з чорної шкіри та прикрашені низьким підбором, але для більш ефектного образу вам слід звернути увагу на моделі таких брендів, як Ganni та Paris Texas.

Грубі черевики на шнурівці

Черевики на шнурівці можуть надати правильного стилістичного вектора навіть найпростішому вбранню. Чи то армійські черевики, чи то класичні пари Dr. Martens форми, натхнені походами, це взуття нескоро зникне з модних радарів. Цього року пропонуємо носити черевики на шнурівці з летючими шовковими сукнями і великим пальто в дусі 1990-х років.

Чоботи на рифленій підошві

Черевики на рифленій підошві вже кілька сезонів поспіль є культовим взуттям, і ентузіазм до їхнього застосування в модних образах не згасає. Чоботи на масивній підошві Prada залишаються фаворитами серед streetstyle-зірок, як і гібридні байкерські чоботи Miu Miu. Використовуйте це взуття, щоб обіграти жіночний образ або додати родзинку ансамблю вихідного дня.

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.