До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних трендів на червоній доріжці Венеційського кінофестивалю 2022

На цьогорічному Венеційському кінофестивалі не бракувало великих кінопрем’єр, серед яких були гучні фільми, такі як "Не хвилюйся, кохана" Олівії Вайлд і "Білявка" Ендрю Домініка. Також вистачало ефектних образів знаменитостей на червоній доріжці. Ми бачили багато гламурних суконь, елегантного вбрання, образів з невагомими кейпами та традиційних total-black виходів. Vogue.ua зібрав 5 головних трендів на 79-му Венеційському кінофестивалі.

Ана де Армас у Louis Vuitton
Блискучі фактури

Блискучі фактури — один з улюблених стилістичних прийомів знаменитостей. Навіть така мінімалістка, як Тільда Свінтон, не змогла встояти перед гламурним убранням. Актриса вибрала один зі своїх улюблених брендів — Haider Ackermann — і сяяла в обтислій металево-фіолетовій сукні з довгими рукавами. Тим часом Джемма Чан була одягнена в сукню з металічним блиском Louis Vuitton, а Джоді Тернер-Сміт з’явилася в блискучій сукні зі стразами й оперними рукавичками Gucci.

Реклама
Джоді Тернер-Сміт у Gucci
Тільда Світон у Haider Ackermann
Джемма Чан у Louis Vuitton
Вишукана елегатність

Пенелопа Крус продемонструвала, що чорна вечірня сукня все ще може справити велике враження, особливо коли вона вкрита блискітками від бренду Chanel. Чорний колір також вибрала Пенелопа Крус. Для виходу на прем’єру фільму "Вічна дочка" вона вдягнула образ Miu Miu — елегантну чорну максісукню з ледь помітним блиском та атласними вишуканими бантами. Своє вбрання зірка доповнила прикрасами Cartier. Не менш вишукану сукню продемонструвала Грейс Елізабет, зробивши ставку на образ Alberta Ferretti зі складним драпуванням.

Грейс Елізабет в Alberta Ferretti
Джуліанна Мур у Miu Miu
Пенелопа Крус у Chanel
Червоний

Класичний червоний колір — справжній фаворит серед зірок на світських подіях. Так сталося й на 79-му Венеційському кінофестивалі. Ванесса Кірбі вибрала на фотокол фільму "Син" червоний спідничний комплект з квітчастим об’ємним декором Valentino, Тесса Томпсон загорнулася в сукню-кокон Elie Saab з великим коміром, а Емма Чемберлен продемонструвала вишукану сукню Valentino.

Ванесса Кірбі у Valentino
Тесса Томпсон в Elie Saab
Емма Чемберлен у Valentino
Сукня-кейп

Сукні-кейпи вже не перший сезон очолюють список модних трендів і є улюбленим елементом знаменитостей — від білосніжних весільних образів зіркових наречених до ефектних виходів Кейт Міддлтон. Цього року на Венеційському кінофестивалі в сукні Ermanno Scervino відтінку фуксії з напівпрозорим кейпом з’явилася Алессандра Амбросіо й привернула до себе увагу сотень папараці. Варіант у жовтому відтінку авторства Алесандро Мікеле показала Олівія Вайлд, а Джуліанна Мур вдягла блискучу сукню-кейп Valentino Couture.

Алесандра Амбросіо в Ermanno Scervino
Олівія Вайлд у Gucci
Джуліанна Мур у Valentino Couture
Total-black

Total-black завжди гарний вибір, коли йдеться про червону доріжку, і зірки добре знають це правило. У фінальний день Венеційського кінофестивалю Кейт Бланшетт позувала на червоній доріжці в образі Louis Vuitton. Вона вдягнула чорну сукню на одне плече з драпуванням, яке хотілося розглядати годинами. Тим часом Тільда Свінтон прийшла в безформній чорній сукні Alaїa з браслетами у вигляді великих кілець і чорних гостроносих мюлях, а Сінді Чендлер показала чорну елегантну сукню з нової колекції Saint Laurent.

Кейт Бланшет у Louis Vuitton
Тільда Свінтон в Alaïa
Сінді Чендлер у Saint Laurent

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.