До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

24 найвідоміші купальники в історії Голлівуду

У кінематографі буває таке, що одяг персонажів запам’ятовується більше, ніж сам фільм. Наприклад, парад яскравого вбрання Меггі Чун у фільмі "Любовний настрій", або блискуча біла сукня Одрі Гепберн у ролі Елізи Дулітл у фільмі "Моя чарівна леді". Часто одяг персонажів може досить красномовно розповісти про їхній характер чи настрій.

Кіра Найтлі у фільмі Кіра Найтлі у фільмі "Спокута", 2007

Купальники також відіграють важливу роль у розумінні персонажа — за допомогою них творці фільмів часто передають чуттєву, сміливу чи волелюбну сторону героїв. В історії кіно було чимало видатних моментів у бікіні — від ікони 1960-х Ракель Велч у сріблястому комплекті в стрічці "Мільйон років до нашої ери" до чарівної Рейчел Макадамс у червоному ретро-купальнику у фільмі "Щоденник памяті". Одним з найвидатніших комплектів для плавання усіх часів можна сміливо назвати суцільний купальник кольору слонової кістки й відповідну шапочку Кіри Найтлі у фільмі "Спокута". Цей образ створила дизайнерка костюмів Жаклін Дюрран, щоб зобразити героїню як незайману, бездоганну в усіх сенсах дівчину. Словом, найкращі купальники на екрані дають змогу краще зрозуміти сюжет і персонажа.

Реклама

За матеріалами vogue.com.au

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.