До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити широкі джинси цього сезону

Цього сезону комфорт залишається пріоритетом у нашому повсякденному гардеробі. Багато людей зі зрозумілих причин тяжіють до вільнішої посадки, розслаблених силуетів, а мішкуваті джинси — найзручніший і найпопулярніший фасон у 2022 році. Поки дизайнери відрядили джинси скіні в тимчасову сплячку, пропонуємо користуватися моментом і носити широкі моделі. Як саме, читайте в нашому матеріалі.

Джиджі Гадід

Якщо судити з недавніх образів знаменитостей і streetstyle-інфлюенсерів, мішкуватий стиль на піку своєї популярності. Такі it-girls, як Гейлі Бібер, Джиджі Гадід і Дуа Ліпа, вже насолоджуються невимушеною тенденцією. Гейлі носить широкі сині джинси зі шкіряним максіплащем, Джиджі вибирає джинси карго з лоферами на масивній підошві, сорочкою та шкіряним жакетом, а Дуа Ліпа поєднує мішкуваті джинси із затишним трикотажем та місткою сумкою на щодень.

Реклама
Гейлі Бібер
Дуа Ліпа
Белла Гадід

Цього сезону широкі джинси на вулицях головних столиць моди з’являються в парі з еластичними трикотажними речами, теплими дублянками, спортивними бомберами, елегантними туфлями та ботильйонами, твідовими жакетами й маскулінними пальтами. Пропонуємо вдень носити широкі джинси з кросівками, білою футболкою і пуховиком, для офісного дрес-коду накинути на плечі жакет і додати черевики. Увечері ж одягайте мішкуватий денім зі взуттям на підборах та ошатні топи. Більше модних образів дивіться в нашій галереї.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.