До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити козаки цього сезону

Козаки вже встигли довести свою універсальність, і у цьому осінньо-зимовому сезоні вони не здають своїх позицій. Streetstyle-зірки підтверджують їхню практичність, комбінуючи козаки з легкими сукнями, трендовими мініспідницями та улюбленим денімом. Vogue.ua зібрав найефектніші образи модниць та зʼясував, з чим поєднувати актуальні козаки цього сезону.

З легкими сукнями

Поки погода радує теплими та сонячними днями, можна спробувати просту і ефектну стилізацію з легкими сукнями. У такій комбінації варто зіграти на контрасті: наприклад, до білої романтичної сукні слід додати високі чорні козаки до коліна, що підкреслюють крихкість усього образу. Також у пару до такого вбрання рекомендуємо обирати золоті прикраси, як-от масивне кольє чи перстні.

Реклама
З денімом

Якщо і є будь-що, що може позмагатися за універсальність із козаками, то це точно буде денім. Жоден гардероб не обходиться без улюблених джинсів, коротких шортів та спідниць. Тож цього сезону робіть ставку саме на поєднання шкіряних козаків та практичного деніму. Особливо ефектними будуть комбінації цього взуття з "хутряними" джинсовими куртками.

Зі шкіряним верхнім одягом

Шкіряні куртки – давно частина будь-якого осіннього жіночого гардеробу. Додавайте до них козаки, з якими просто скласти одноколірний total look, або навпаки, комбінуйте протилежне, обираючи біле взуття до коричневого верхнього одягу.

З мініспідницями

Після буму на модних подіумах трендові мініспідниці завдяки сміливим модницям зʼявилися і на вулицях. Сьогоднішній стиль преппі – не тільки про лофери, а й про козаки теж. Надихнутися на ефектну стилізацію у стилі шкільної уніформи можна яскравими образами streetstyle-зірок.

Зі шкірою

Шкіра – головний матеріал осінньо-зимового періоду. І шкіряний total look – мабуть, найкращий вибір для простого та комфортного образу на щодень. Шорти, спідниці, пальта та жакети – усе це якнайкраще римується з козаками. Вибір за вами!

Фото: Getty Images, IMAXtree

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.