До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: яке осіннє взуття вибирає Белла Гадід

Белла Гадід не лише одна з найвідоміших на подіумі – своїм вуличним стилем вона відома теж, враховуючи, що за виходами супермоделі стежать так само, якщо не більше. Вуличний підхід Белли часто поєднує моду, натхненну стилем Y2K, як-от штани з низькою посадкою та мішкуваті джинси, зі спортивним одягом від Balenciaga та Adidas x Wales Bonner. Її любов до колекціонування старовинних предметів від Jean Paul Gautier, Marc Jacobs, Chanel та інших модних брендів також не секрет.

Але те, що не можна ігнорувати, так це список її чудового осіннього взуття: черевиків і чобіт, які вона, здається, без особливих зусиль поєднує в кожному своєму образі. Тут і ковбойські чоботи у поєднанні з джинсовою спідницею міді, і трендові чоботи з гострим мисом у комбінації з облягаючими шкіряними штанами. Гадід також є великою прихильницею чобіт на товстій підошві — під час останнього Тижня моди в Мілані модель неодноразово помічали в одних і тих же масивних черевиках Prada.

Реклама

Vogue.ua зібрав 7 улюблених осінніх моделей Белли Гадід, які легко можуть стати головними речами вашого гардеробу.

Стиль вестерн

Ковбойські черевики, безсумнівно, є домінуючим стилем взуття осіннього сезону. Нещодавно Гадід вийшла у світ у коричневих шкіряних чоботях у стилі вестерн, що ще більше закріпило панівний статус цієї моделі. Вибір Белли чудово поєднується з іншими елементами осіннього гардеробу, такими, як елегантний тренч і джинсова спідниця міді. Шукайте улюблений варіант у Ganni, Reformation, Chloé, Khaite, Simon Miller і Paris Texas.

Ganni
Paris Texas
Чоботи з гострим мисом

Ідеальні чорні чоботи з гострим мисом миттєво доповнять будь-який одяг. Гадід вирішила створити свій стиль із обтягуючими шкіряними штанами та великою мотокурткою. Від Stuart Weitzman до Totême і The Attico – дизайнери представили безліч варіантів, а вибір за вами.

The Attico
Stuart Weitzman
Чоботи на масивній підошві

Чоботи на масивній підошві – ще один обов’язковий елемент гардеробу цієї осені. Минулого Тижня моди в Мілані Гадід майже щодня носила пару чобіт від Prada, доповнюючи їх чим завгодно: від трикотажної сукні до спідниці з низькою посадкою. Шукайте розкішні варіанти у Bottega Veneta, The Row, Prada, Ganni та Gia Borghini x Pernille. Ці "зубасті" підошви роблять будь-який образ досконалим.

Prada
Gia Borghini x Pernille
Чоботи з квадратним мисом

Витончений стиль чобіт із квадратним мисом миттєво додає крутості будь-якому осінньому образу. Від чорних моделей Rag & Bone, Miista та Peter Do до чобіт до кісточок від Prada та Nodaleto – це сезонне взуття, на яке варто звернути увагу вже зараз.

Nodaleto
Rag&Bone
Армійські черевики

Під час вечірніх прогулянок Беллу Гадід часто можна помітити в парі армійських черевиків на шнурівці. Посилений стиль взуття добре поєднується навіть із витонченими речами, такими, як кашемірова сукня-светр. Блискучі сріблясті пряжки ременів від Roger Vivier та Alexander McQueen — це деталі, які не можна оминути увагою.

Alexander McQueen
Roger Vivier
Коричневі чоботи

Коли справа доходить до поєднань із кокетливою осінньою сукнею, Гадід часто вибирає коричневі чоботи до коліна із замші або шкіри. Варіанти з гострим мисом шукайте у Aeyde, Gianvito Rossi, Staud і Stuart Weitzman, а щодо класичних моделей варто звернутися до Tory Burch.

Aeyde
Staud
Теплі черевики

Як і її сестра-супермодель Джиджі, Белла Гадід також любить надягати зручні чоботи з теплою підкладкою. Звісно, насамперед на думку спадають UGG, і, здається, ці моделі ще довго залишатимуться на полицях. Amina Muaddi та Roger Vivier також звернули увагу на цей timeless-тренд, створивши свої теплі варіанти, а черевики Moon від Isabel Marant чудово передають стиль après-ski.

UGG
Isabel Marant

Текст: Laura Jackson

За матеріалами vogue.com.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.