До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як стильно носити класичні костюми цієї осені

У новому сезоні класичні костюми оновлюють свої традиційні коди, демонструючи нові стилістичні формули. Від відмови від одягу під жакетом, як це зробила Валентина Ферраньї під час Тижня високої моди у Парижі, до нових кольорів і форм: класичний костюм є синонімом вишуканості та професіоналізму, а також буденною реальністю для найсміливіших модниць. Vogue.ua зібрав найстильніші образи streetstyle-зірок на останніх Тижнях моди і зʼясував, як ефектно носити класичні костюми цього сезону.

Красивий відтінок між рожевим і фіолетовим, який став новою візитівкою Valentino, цієї осені пофарбував і класичні костюми. Римуйте їх з не менш яскравими аксесуарами: сумками на довгому ремінці та туфлями з гострим мисом.

Реклама

Тенденція на речі oversize також поширюється і на костюми. Ідеальним стилістичним рішенням стануть гіперболічно широкий піджак і екстремально широкі штани традиційних відтінків: карамельно-коричневого, темно-синього, чорного або сірого.

З трендом на деконструкцію можна пограти і у форматі звичних уже костюмів. Дипломатичний комплект настільки канонічний, що його можна нескінченно деконструювати, оголюючи частину ноги або руки, як це роблять сміливі зірки вуличної моди.

Яскравий помаранчевий та інші флуоресцентні кольори – запорука того, аби класичний костюм трохи втратив свою урочистість і набув свіжості. Рекомендуємо стилізувати такі моделі з актуальними бралетами.

Білі або молочні костюми також заслуговують на місце в осінньому гардеробі. Їхня ідеальна форма — oversize, а їхні найкращі друзі — чорний ремінь і базовий топ.

Текст: Silvia Lopez

За матеріалами vogue.es.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.