До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як одягаються гості на Тижні моди в Мілані, частина 2

Добіг кінця Тиждень моди в Мілані. Свої колекції показали Prada, Fendi, Salvatore Ferragamo, Bottega Veneta, Dolce & Gabbana та багато інших брендів. Тим часом спостерігати за гостями на вулицях італійської столиці моди було не менш цікаво, аніж за новими шоу брендів. Streetstyle-інфлюенсери цього разу зробили ставку на яскраві аксесуари, ефектні силуети й неординарні стилістичні поєднання. Подібні вбрання здебільшого в повсякденному житті важко носити, але їх завжди хочеться розглядати годинами.

Streetstyle

Попри велику кількість незвичайних образів, на Тижні моди в Мілані ми також побачили повернення чистого, прямого та фундаментального стилю. Гості показів вибирали повсякденний шик на щодень, поєднуючи класичні широкі штани з ошатними кардиганами, елегантні брючні костюми з гостроносими туфлями й короткі спідниці з маскулінними жакетами. Більше образів streetstyle-зірок дивіться в нашій галереї.

Реклама

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.