До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як одягаються гості на Тижні моди в Лондоні

З 16 по 20 вересня триває Тиждень моди в Лондоні. На вулицях британської столиці можна побачити велике скупчення модних інфлюенсерів, редакторів глянсових журналів, баєрів, фотографів та знаменитостей. З огляду на осінню погоду більшість streetstyle-активісток доповнювали свої образи незвичайними тренчами, маскулінними жакетами, шкіряними плащами й пальтами з тонкої вовни, однак були й сміливі дівчата, що наважувалися з’явитися лише в напівпрозорих сукнях та трикотажних комбінезонах з вирізами.

Streetstyle

Лише одного погляду на модні образи streetstyle-зірок було досить, щоб зрозуміти, на який показ вони збираються. Так, гості шоу Simone Rocha демонстрували багатоярусні сукні з романтичними воланами, шанувальниці творчості Nensi Dojaka вдягали сміливі образи з напівпрозорих тканин з вирізами, а модниці, що поспішали поглянути на нову колекцію 16Arlington, з’являлися в пір’ї. Традиційно в Лондоні рясніло великою кількістю деніму, картатих принтів, яскравих візерунків та найцікавіших плащів. Більше образів streetstyle-інфлюенсерів дивіться в нашій галереї.

Реклама

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.