КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: куртка зі штучного хутра – наймодніша річ цього сезону

Найпрактичнішими для повсякденного використання і при цьому особливо шикарними є куртки зі штучного хутра. Цей верхній одяг, представлений у сезонних колекціях такими брендами, як Gucci і Chloé, можна знайти як у природних кольорах, так і в більш ризикованих відтінках – хакі, фіолетовому та рожевому. Vogue.ua зібрав 4 способи стилізувати хутряні куртки, щоб мати шикарний вигляд.

Карамельна куртка зі штучного хутра + широкі темні джинси

Реклама.

Онука Елвіса Преслі та амбасадорка модного дому Chanel Райлі Кіо обрала для вечірнього заходу куртку зі штучного хутра красивого карамельного відтінку. Знаменитість створила шикарну стилізацію, поєднавши широкі джинси темного відтінку, чорні атласні туфлі на високих підборах з гострим мисом і коротку шубу квадратного крою. Цього достатньо для чудового образу.

Коротке хутряне пальто шоколадного кольору + максісукня

Нещодавно Ріанна святкувала день народження свого партнера в Нью-Йорку. Для цього випадку вона обрала чуттєву чорну максісукню з глибоким декольте, а також безліч кольє і босоніжки на високих підборах, прикрашені кристалами. Неодмінним елементом цього образу стало елегантне темно-коричневе коротке пальто. Співачка обожнює штучне хутро і знає, що ніщо не пасує краще до вечірнього вбрання, ніж розкішне хутряне коротке пальто.

Оверсайз-куртка зі штучного хутра + шкіряна мідіспідниця

Центральним моментом образу Мішель Флер під час Тижня моди в Копенгагені стала обʼємна куртка зі штучного хутра бежевого відтінку. Цей верхній одяг був доданий до комплекту, який складався з чорної прозорої блузи, розкльошеної шкіряної спідниці, підкресленої широким поясом на талії, і важких чорних чобіт на підборах з квадратним мисом. Ця яскрава, утім стримана, хутряна куртка привернула увагу всіх любителів моди.

Темно-синя хутряна куртка + костюмні штани

Іза Сім дала модний урок, як доповнити повсякденний міський стиль хутряною курткою. До білої футболки з принтом, чорних костюмних штанів і сірих кросівок it-girl додала темно-синю шубу. Таке вбрання чудово пасуватиме як для офісного дрескоду, так і для зустрічі з друзями.

За матеріалами Vogue.pl.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.