До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 7 практичних образів на щодень зі сріблястими штанами

З білою сорочкою, зі світшотом, в’язаним светром, блейзером або шкірою: сріблясті штани – неочевидна, проте ідеальна альтернатива улюбленим джинсам. Vogue.ua зібрав 7 простих і ефектних образів на щодень з цим яскравим елементом гардеробу, який варто спробувати вже цієї осені.

З білою сорочкою

Білі сорочки обов’язкові в будь-якому гардеробі. Вони ідеально римуються з вельветовими штанами, джинсами, шкіряними або костюмними моделями. Звісно, ​​не оминули цей список і сріблясті варіанти – справжній must-have сезону. Так, комбінація з класичною білою сорочкою – хороший вибір для початку.

Реклама
З романтичною блузою

Щоб підвищити рівень стилістичної складності, варто додати ще одного головного героя – романтичну блузу. Доповніть рівняння ремінем, і ви знайдете ідеальну композицію, яка додасть родзинку офісному образу.

Зі світшотом

Такі штани варто поєднувати не тільки з елегантним одягом. Носіть їх зі спортивними речами, як-от улюбленим світшотом і кросівками, щоб надати всьому образу більш невимушеного відтінку.

З білим кольором

Щодо кольорів, то сріблясті штани, як правило, поєднуються з нейтральними тонами, такими, як чорний або білий. Таким чином ви не зменшите яскравість нижнього одягу і сконцентруєте всю увагу саме на штанах.

Святковий образ

Сріблясті штани також можуть стати чудовою альтернативою не лише для щоденних, а й для святкових образів. У поєднанні з чорним светром і туфлями на шпильці того ж відтінку ці штани стануть доповненням до надзвичайно елегантного виходу. Варто спробувати!

Із блейзером

Блейзер – мабуть, один з найпопулярніших предметів осінньо-зимового гардеробу. Саме тому в цьому сезоні варто поєднувати його з цим типом штанів. Найуніверсальніші варіанти – моделі сірого, чорного, білого кольорів або відтінку хакі.

Гра контрастів

Так, ідеться не лише про кольори та поєднання, а й про ефекти. Якщо поєднання з блейзером здаються занадто простими, ці штани можна носити і зі шкіряною курткою. Бомбери або мотоциклетні моделі повертаються для створення сміливого та виграшного міксу.

Текст: Tatiana Ojea

За матеріалами vogue.es.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.