До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стильні літні речі синього та жовтого відтінків від світових брендів

"Вільний" синій та "енергійний" жовтий офіційно визнані компанією Pantone головними кольорами 2022 року. Війна в Україні безумовно змінила ставлення світу до цих відтінків.

Звичайно, мода і політика тісно переплітаються з незапам'ятних часів. Колись штани-блумери стали символом боротьби за права жінок і гендерну рівність. Слогани й принти на футболках дають зрозуміти співрозмовнику й оточенню вашу позицію. Після повномасштабного російського військового вторгнення в Україну, здається, весь світ одягнувся в жовто-блакитне. Люди з різних куточків планети намагаються показати свою позицію та підтримати українців.

Реклама

Тренд на жовто-синій одяг блискавично швидко здобув популярність й не збирається її втрачати – інфлюенсери створюють стильні образи, в основі яких є синьо-жовті відтінки; дизайнери випускають колекції, в яких представлені образи в цих кольорах; шоуруми та бутики оформлюють вітрини за допомогою одягу й аксесуарів синіх та жовтих відтінків. Жовтий, який символізує пшеничні поля, і блакитний — чисте небо над ними, сьогодні для всього світу є не лише красивими й насиченими відтінками кольорового спектра, а й символом свободи, сміливості та небувалої мужності.

Ми зібрали базові речі у синіх та жовтих відтінках від світових брендів, які неодмінно прикрасять будь-який літній гардероб.

Cукні

<b>blue yellow dress</b>

Топи

<b>tops yellow blue</b>

Штани

<b>pants yellow blue</b>

Спідниці

<b>skirts yellow blue</b>

Взуття

<b>shoes yellow blue</b>

Сумки

<b>bags yellow blue</b>

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.