До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкращі білі футболки на весну-літо 2024

Хоча весняна погода й дивує час від часу неочікувано осіннім вітром та дощем, така базова річ, як біла футболка, завжди є актуальною. Цього сезону в тренді ультраширокі моделі та футболки із цікавими принтами й написами. Українські бренди підготували найстильніші футболки з якісних матеріалів, щоб нам було чим хизуватися влітку. Vogue.ua зібрав найцікавіші моделі, а все, що залишилося вам, перейти на сторінки брендів.

Photo: Instagram @diadia_official
Photo: Instagram @diadia_official

Реклама

Класичні білі футболки

Цього сезону база — це широкі рукави, прямий силует та однотонність. Широкі білі футболки можна комбінувати як із джинсами та шортами, так і з легінсами й спідницями. Одні з найбажаніших образів — біла футболка зі сліп-спідницею чи широкими штанами з леопардовим принтом. Прихильниці приталеного крою футболок теж не залишаться без варіантів для стилізацій, однак абсолютна більшість модниць і модників цього літа носитимуть оверсайз.

Білі футболки з написами та принтами

Здається, ще ніколи не було настільки легко слідувати моді гіп-гоп-культури. З трендами на мішкуваті штани та оверсайз-футболки це надзвичайно просто. Ось і українські бренди поголівно шиють футболки широкого силуету. Тішить, що поза базовими білими моделями ми бачимо й дизайни з яскравими тематичними принтами, наснажливими написами й декоративними елементами. Обираємо свій ідеальний варіант.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.