До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

11 альтернатив кросівкам Adidas Samba

Сьогодні натрапити на пару AdidasSamba у наявності та у вашому розмірі — це все одно, що знайти Святий Грааль. Ви можете "подякувати" за такий ажіотаж нікому іншому, як Беллі Гадід, КаїГербер, Емілі Ратаковскі та КендаллДженнер. Вони невпинно носили ці кросівки, комбінуючи їх з усім можливим одягом: від картатих спідниць і легких суконь до мішкуватих джинсів та спортивного одягу. Знамениті чоловіки також підхопили цю Samba-лихоманку. A$APRocky одягнув білу пару у своєму музичному кліпі DesignerBoi; Френк Оушен і Джона Гілл стали шанувальниками пар кремового кольору.

Белла Гадід
Белла Гадід

Реклама

"Вони мають чудовий вигляд як і з шортами, так і зі штанами, — сказав ГіллGQ про пару Samba у 2020 році напередодні спільної колекції з Adidas. — Це просто гарне взуття, яке не є надто технічним чи футуристичним". Актор чудово пояснив популярність Samba: вони легкі, прості та універсальні. Хоч це і lo-fi, але все одно впізнаваний силует. Це ретро в правильному сенсі. Кросівки AdidasSamba, схоже, довго залишатимуться актуальними й стануть позачасовою парою взуття. Дивлячись на Samba, важко повірити, що світ колись був настільки одержимим грубими й масивними кросівками.

Кайя Гербер
Кайя Гербер

Утім, хоч би які були бажані AdidasSamba, це не єдине взуття такого силуету. Шукаєте кросівки на гумовій підошві з акуратним носком? Тоді зверніть увагу на AdidasHandballSpezial або Triest. Шукаєте кросівки в стилі 1970-х років, які доповнять повсякденні джинси та топ? NikeCortez вам у поміч. Нижче розповідаємо про актуальні пари взуття, які складають гідну конкуренцію AdidasSamba.

Adidas Velosamba

Фактично лише префікс Velo відрізняє цю пару від Samba. Ці кросівки виготовлені з веганської шкіри та мають кліпсу на підошві, яка фіксується на педалях велосипеда — звідси й приставка Velo.

AdidasHandball Spezial

Найцікавіше в HandballSpezialвінтажна гумова підошва. Вперше цю пару виготовили у 1979 році для гандболістів, а тепер їх носять модні еліти.

NewBalance RC30

Скульптурна підошва на цих RC30 додає додаткового шарму формі, натхненій естетикою 1970-х. Ці кросівки представлені в різноманітних кольорах, зокрема в ось такій вишуканій кремово-чорній комбінації.

Nike Killshot

Обтічний силует, із чудовою гумовою підошвою — на цих кросівках немає смужок Adidas, але свушNike має не гірший вигляд, чи не так?

Adidas Triest

Ірискова та кремова палітра AdidasTriest є головною перевагою цих кросівок. Як вони можуть не сподобатися? Це універсальна пара на будь-який випадок життя.

Adidas Tobacco

У цих AdidasTobacco, які також представлені в зеленому кольорі, є щось абсолютно чарівне та магнетичне.

Adidas Gazelle

Це взуття обожнюють Гаррі Стайлз, Остін Батлер і ДжейкобЕлорді. Зверніть увагу на цю пару, згодом її буде так само важко придбати, як Samba.

PumaSuperTeam OG

Ви точно не помилитеся з цими ретро-червоними кросівками від Puma, також спочатку розробленими для гандболістів.

Nike Cortez

Ви можете придбати Cortez у його фірмовому біло-червоно-синьому кольорі, але ми не змогли пройти повз цей текстурований силует — і ми впевнені, що ви також не зможете.

Adidas Munchen

Adidas Munchen завдячують своїм дизайном культурним течіям Баварії та Японії 1980-х років, але вже давно живуть поза контекстом та стали універсальною парою.

Adidas Hamburg

Adidas Hamburg мають усі ознаки Samba, окрім великого язика. Якщо складно вполювати омріяні Samba, то Hamburg стануть найкращою альтернативою.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.