До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Життя переможе: жінка, евакуйована з розбитого маріупольського пологового будинку, народила дівчинку

Вагітна блогерка Маріанна Підгурська, фотографії якої з розбитого російською авіацією маріупольського пологового будинку облетіли весь світ, народила дівчинку. Її назвали Вероніка. Мама та немовля почуваються добре.

Фото: @evgenymaloletka

"Мені повідомила родичка Маріанни – вагітної дівчини з розбомбленої лікарні Маріуполя. Їм вдалося короткочасно зв’язатися з нею телефоном. Вчора ввечері о 22:00 Маріанна народила дівчинку! З ними все гаразд, але в Маріуполі дуже холодно й бомбардування не припиняється", – розповіла журналістка Ольга Токарюк.

Реклама

Маріанна – популярна beauty-блогерка й модель. До війни кількість її підписників в Instagram перевищувала 20 тисяч. Сьогодні ця цифра збільшується буквально щохвилини. На цей час їх уже майже 70 тисяч.

Про себе Маріанна майже не пише. Її блог присвячений красі, догляду за шкірою та волоссям і декоративній косметиці. Вона співпрацювала з відомими брендами beauty-індустрії. 2020 року Маріанна переїхала до Маріуполя з окупованого Донецька. Її закривавлене обличчя після бомбардування пологового будинку побачив увесь світ. Жертвами тоді стали троє людей, серед них – маленька дівчинка.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.