До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Родинні зв'язки: модель Вітторія Черретті відповіла на "скарги" Лілі-Роуз Депп

"Ти навіть не уявляєш, скільки потрібно боротися, щоб люди почали тебе поважати. На це йдуть роки. А ти отримала все просто так – з самого початку", – такими гнівними словами відреагувала топмодель Вітторія Черретті на інтерв'ю Лілі-Роуз Депп, в якому остання заперечила звинувачення в тому, що зв'язки батьків допомогли їй зробити кар'єру.

Лілі-Роуз Депп, яка прикрасила обкладинку останнього числа Elle, дала виданню інтерв'ю, в якому, зокрема, зазначила, як важко отримувати звинувачення в тому, що досягнення – це данина успіхові зіркових батьків (Джонні Деппа та Ванесси Параді). Лілі-Роуз не надто щаслива від того, що її власні заслуги начебто знецінюють, бо вважають, що їй все дісталося за правом народження.

Реклама

В англійській для такого явища існує окрема назва – nepotism (в Україні частіше застосовують термін "кумівство" або "зв'язки"). 23-річну Лілі-Роуз називають в мережі nepo baby, – крихітка зі зв'язками, або людина, яка працює у відповідній галузі завдяки батькам.

"Інтернет, здається, дуже переймається цією тему, – зазначила молода акторка та модель, чия кар'єра починалась з контракту з CHANEL, який вона уклала у 16 (тому передував вихід на подіум Дому – дівчині тоді було 15, і вона одразу здобула паблісіті). – Люди упереджено ставляться до вашого шляху. Але маю запевнити, ви не отримаєте жодної ролі, якщо тільки ви її не заслужили". Вона розвинула цю думку й далі: "Дивно зводити все до родинних зв'язків, в цьому не має жодного сенсу. Якщо в родині, де мама чи тато лікар, лікарем стає дитина, їй же ніхто не скаже: "О, ну все ясно, ти лікар через батьків". Ні, всі розуміють, що треба навчатися на медика, практикуватися тощо".

Інтерв’ю розібрали на цитати, і воно спричинило неабиякий гвалт у соцмережах. А модель Вітторія Черетті, яка працює в модній індустрії з 14 років, опублікувала сторіз на цю тему в Instagram.

"Просто хочу поділитися думками, — я наштовхнулася на інтерв’ю так званої nepo baby (чи як там прийнято це називати – привілейована дочка/син/кузина/сестра/племінниця якоїсь знаменитості). Так, я розумію все це "Я домоглась всього, бо важко працюю", але я подивилась би на те, як би ти протрималась перші п’ять років моєї кар’єри. Йдеться не лише про відмови, – впевнена, у тебе теж є подібний досвід, щоб поділитися (хоч врешті ти все одно могла піти поплакати на диванчику на татовій віллі в Малібу). А як щодо того, щоб не мати грошей на літак додому до своєї родини? Годинами чекати примірювання/кастингу, щоб побачити, як повз проходить nepo baby, щойно з теплого сидіння "Мерседеса", в супроводі водія та друга/помічника/агента, які піклуються про її або його психічне здоров'я? Ти навіть не уявляєш, скільки потрібно боротися, щоб люди почали тебе поважати. На це йдуть роки. А ти отримала це просто так – з самого початку".

На завершення Черетті додала: "У мене є багато nepo baby-друзів, яких я поважаю, але не можу витримати, як ти порівнюєш себе зі мною. Я не народилася зі срібною ложкою в роті. Знаю, це не твоя провина, але, будь ласка, цінуй це і усвідомлюй, з чого ти починала".

Скандал продовжив роздмухувати екаунт diet_prada. Схоже, що небагато користувачів підтримують позицію Лілі-Роуз Депп, батько якої – один із найвідоміших акторів світу, а мати – модна ікона Франції.

Здається, це ще одна важлива суспільна дискусія, час для якої давно настав.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.