До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий королівський портрет викликав безліч обговорень у мережі

Минулими вихідними Букінгемський палац опублікував перший портрет королівської родини в новому складі – король Чарльз III, королева-консорт Камілла, принц та принцеса Уельські, Вільям і Кейт. Всі одягнені в чорне, оскільки жалоба за королевою Єлизаветою, яка померла 8 вересня, ще триває. На перший погляд, у цьому портреті немає чогось особливого, проте британським таблоїдам завжди є що сказати.

Британська преса стверджує, що саме цей кадр невипадково вибрали як перший офіційний портрет – король зібрав тут найближчих людей, на яких може покластися та яким довіряє. Також це знак, що саме ці четверо людей справжні британські правителі – теперішні та майбутні. Відсутність молодшого сина Гаррі з дружиною Меган Маркл тут є показовою. Крім того, цим фото король Чарльз продемонстрував, що між ним та принцом Вільямом немає жодної напруженості. До цього інсайдери повідомляли про деякі ревнощі Чарльза до популярності сина й невістки.

Реклама

Частина таблоїдів розглядають це фото і як посил до Гаррі та Меган, що вони можуть робити, що хочуть – жити в США, працювати з Netflix та роздавати скандальні інтерв’ю, адже майбутніх спадкоємців корони вже визначено.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.