До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лінда Євангеліста повертається на подіуми в 57 років

Після тривалої та вимушеної перерви Лінда Євангеліста повертається у фешн-індустрію. Колеги й підписники щиро радіють такому рішенню топмоделі.

Цей кадр з’явився в інстаграмі Лінди три дні тому. Євангеліста знялася в кампанії Fendi з нагоди 25-річчя легендарної сумки Fendi Baguette. На честь цієї події бренд влаштує спеціальний показ мод у Нью-Йорку 9 вересня 2022 року. Фотограф Стівен Майзел зафільмував Лінду в гламурно-спортивному образі: на її голові – кілька бейсболок, що мають вигляд складного капелюшка, а в руках топмодель тримає ту саму сумку, прикрашену лелітками.

Реклама

У цьому не було б нічого сенсаційного: Лінді всього 57, її знає весь світ – і сьогодні звичною є практика, коли модні доми залучають до визначних показів легенд індустрії. Проте історія Євангелісти сповнена трагізму. Нагадаємо, Лінда Євангеліста, символ 90-х й одна з найуспішніших моделей за всю історію індустрії, була обличчям 700 обкладинок модних видань і рекламних кампаній таких брендів, як Chanel, Yves Saint Laurent, Calvin Klein. "Менш як за десять тисяч доларів я навіть з ліжка не встану" – ця відома фраза належить саме їй.

Проте у 2015–16 роках топмодель перестала з’являтися на публіці через невдалу процедуру CoolSculpting, що спотворила її зовнішність та фігуру. Як повідомлялося раніше, у Лінди виникло рідке ускладнення, парадоксальна жирова гіперплазія, що є надзвичайно рідкісним побічним ефектом кріоліполізу (технічний термін для CoolSculpting), під час процедури якого використовуються низькі температури, щоб зруйнувати жирові клітини в оброблених зонах.

Модель позивалася до Zeltiq Aesthetics Inc. – компанії, що виробляє апарати для CoolSculpting, на суму 50 млн доларів. Сьогодні вона повідомила в інстаграмі, що судова справа завершена. Судячи з усього, сторони задоволені результатами, хоча деталі поки не розголошуються.

Але найголовніше в цій історії – те, що 57-річна Лінда знову повернеться до улюбленої роботи. Вона виклала кадр з-за лаштунків, де видно, що її готують для знімання.

Стилісти зачісок, легенди beauty-світу Оділь Жильбер та Сем Макнайт підтримали топмодель. Знімок прокоментували ледве не всі зірки індустрії, моделі, дизайнери, зіркові майстри макіяжу тощо. Це справді одне з тих гучних повернень, на яке всі чекали. Воно дає оптимізм і віру: у кожної, навіть сумної історії, має бути щасливий фінал.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.