До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лінда Євангеліста повернулася до модної індустрії

Модель Лінда Євангеліста, яка дуже довго жила, мало з ким спілкуючись, боролася з наслідками після невдалих б'юті-процедур, таки вирішила повернутися в професію. Хоча б точково. Суперзірка 1990-х стала лицем нової рекламної кампанії сумок Fendi Baguette, яка цього року святкує 25-й день народження. Кадр із Євангелістою став тизером до святкового шоу, яке відбудеться 9 вересня у Нью-Йорку.

Лінда Євангеліста у рекламній кампанії Fendi

Автором рекламної кампанії став Стівен Мейзел, який до цього не раз працював з Євангелістою. Стилістка знімань – не менш легендарна Карлін Сер Де Дюдзель. Авторка першої обкладинки Анни Вінтур для американського Vogue.

Реклама
Лінда Євангеліста у шоу Fendi осінь-зима 1991/92

Нагадаємо, що на початку року топмодель 1990-х Лінда Євангеліста дала інтерв'ю журналу People, в якому порушила багаторічне мовчання. Вона розповіла, як постраждала від б'юті-процедури зі спалювання жиру CoolSculpting. Модель тоді розповіла, що в неї почалася жирова гіперплазія, що є надзвичайно рідкісним побічним ефектом кріоліполізу. Спершу вона дивувалася, коли побачила, що жирові клітини несподівано розростаються, й намагалася виправити це самостійно. Дійшло до того, що Лінда відмовлялася від їжі, намагаючись повернути колишню форму. Звісно, про кар’єру тепер не йшлося. Вона стала відлюдницею. Їй довелося пережити навіть дві процедури ліпосакції, але жирова гіперплазія нікуди не зникла. Євангеліста розповідала, що проблема у неї тепер не лише естетична – вона зазнає фізичних болів.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.