До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Король та королева Бельгії нададуть житло українським біженцям

Вже цілих три тижні Україна мужньо бореться з російськими загарбниками. За цей час країну залишили понад три мільйони людей, які роз’їжджаються по всьому світі. Приймають українських біженців різні люди, включно зі знаменитостями й навіть членами королівських сімей.

Король Бельгії Філіп і королева Матільда Король Бельгії Філіп і королева Матильда

Король Бельгії Філіп і королева Матильда оголосили, що вони готові прихистити українських біженців, які рятуються від війни та російських окупантів. Про це повідомляє видання Hello.

Реклама

У королівському палаці підтвердили, що пара надасть дві квартири, в яких можуть розміститися три сім’ї біженців. Будинки, про які йдеться, належать Royal Donation — державному органу, що об’єднує землі та будівлі, які країна надає в розпорядження бельгійській королівській сім’ї. Першочергово ця нерухомість орієнтована на допомогу соціальним установам, які розміщують людей з низькими доходами. Однак, у період гуманітарної кризи Бельгія зголосилася віддати їх у користування українцям, які потребують допомоги. Біженців з України зможуть розмістити в цих односімейних будинках на початку квітня.

Минулого тижня бельгійські король і королева відвідали тимчасовий прихисток для біженців у Брюсселі. Також король здійснив візит до реєстраційного центру для українських біженців.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.