До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

35 ефектних вечірніх виходів Дакоти Джонсон

Американській актрисі Дакоті Джонсон сьогодні виповнюється 33 роки. Слава до актриси прийшла після зйомок в серії фільмів "П'ятдесят відтінків сірого", за участь в яких вона отримала премію People's Choice Awards і номінацію на премію BAFTA. Тоді актрисі, яка зіграла роль студентки Анастейші Стіл, було 25 років. За 8 років Дакота зарекомендувала себе не тільки, як талановита актриса, але і як дівчина, яка знає толк у виходах на червону килимову доріжку.

Дакота Джонсон в Gucci

Креативний директор Gucci Алессандро Мікеле вважає її своєю музою, а Джонсон в свою чергу майже завжди вибирає італійський бренд для урочистих заходів. Так, на Венеціанському кінофестивалі в 2021 році актриса з'явилася на червоній доріжці в напівпрозорому платті з довгою срібною бахромою Gucci, а для Балу Інституту костюма в 2019 році вибрала малинове плаття довжини максі з драпіровками і з об'ємними рукавами. Актрису також можна часто помітити в нарядах Christian Dior, Valentino, Brandon Maxwell, Prada и Bevza. Vogue.ua згадав найефектніші появи актриси на червоних килимових доріжках.

Реклама

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.