До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як французькі знаменитості підтримали Україну

Шоковані звірячою війною росії проти України, французькі зірки та культурні діячі об’єднуються з українцями, щоб висловити свою підтримку. Анастасія Мікова (режисерка) та Юрій Хусточка (музикант і продюсер) виступили з ініціативою THE WORLD STANDS WITH UKRAINE, у межах якої французькі знаменитості записали свої думки та теплі слова, якими хотіли поділитися з українцями.

"Українці мають знати, що вони не самотні, що світ підтримує їхню боротьбу за свободу. Ваша свобода – це наша свобода", – зазначили автори ролика. Слова підтримки українцям висловили: Жульєт Бінош, Фабріс Лукіні, Бруно Соло, Тьєррі Лермітт, Єва Грін, Еммануель Берт, Джейн Біркін, Денні Лавант, Ізабель Юппер, Піт Доерті та Марина Вознюк. Наприкінці відео кожна зірка промовила "Слава Україні". Маніфест проєкту записано трьома мовами (англійською, українською та французькою).

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.