До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ельза Госк закликала зупинити геноцид українського народу

3 квітня увесь світ побачив наслідки вторгнення російських окупантів на територію України. Страшні кадри вбитих мирних мешканців Київщини з’явилися в новинах і соціальних мережах. Шведська топмодель і колишній "ангел" Victoria's Secret Ельза Госк відреагувала на жорстокі звірства, які скоїли російські військові в Бучі та Ірпені. Модель опублікувала у своєму Instagram-акаунті сторіз на підтримку України та закликала зупинити геноцид українського народу. "Монстри! Припиніть вбивства невинних українців. Так багато втрачених життів, коли це закінчиться?" – написала Ельза.

Ельза Госк

Ельза Госк з перших днів війни підтримувала українців. Раніше вона робила звернення на своїй сторінці в Instagram, за якою стежить понад 7 мільйонів підписників, та закликала звернути увагу на повномасштабне вторгнення росії до України. "Моє серце з усіма вами, Україно, – жінками, дітьми, бідними сім’ями, які найбільше постраждали", – писала Ельза Госк.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.