До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

День Незалежності: огляд святкових образів Олени Зеленської

День Незалежності України Володимир та Олена Зеленські зустріли у Києві, розпочавши його з вшанування пам'яті захисників, які загинули у російсько-українській війні. Президентське подружжя поклало квіти до Стіни пам'яті поблизу Михайлівського Золотоверхого собору. Також у День Незалежності Президент і перша леді вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні.

Олена та Володимир Зеленські

Для такого відповідального заходу перша леді України вибрала стриманий образ від українського бренду Lake Studio. Прикметною рисою цього перлинно-сірого костюму стало поєднання кількох видів традиційної української вишивки – полтавська гладь із настилом, ретязь, просо, рядок, качалочка, стебловий шов та інші.

Реклама
Олена Зеленська

Ключовим джерелом натхнення для вишивальника Руслана Панчука, який працював над цим образом, стали зображення мальв на традиційних рушниках Київщини та Дніпропетровщини.

Для ранкового привітання українців із Днем Незалежності Олена Зеленська вибрала блузу ARTEMKLIMCHUK, вишивка на якій вже відсилає до традицій Чернігівської та Полтавської областей, а саме білим по білому, а також до старовинної техніки витинанки.

Олена та Володимир Зеленські

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.