До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бенджамін Клементін – нове обличчя Givenchy Parfums

Бенджамін Клементін став обличчям Givenchy Parfums. Очікується, що британський музикант та митець представлятиме новий аромат для чоловіків.

Реклама

"Я радий бути пов’язаним із цим Домом, чиї цінності поваги, відкритості, елегантності та сміливості я поділяю", – зазначив Бенджамін. Клементін — щедро обдарований митець-самоучка. Автор-співак, мультиінструменталіст, він створює мелодії та потужні тексти, виконує їх, а з деякого часу ще й грає в кіно. Його перша роль – у фільмі Дені Вільньова "Дюна", який виграв 6 винагород кіноакадемії "Оскар" у 2022-му.

У юності в Лондоні Клементін підпрацьовуав моделлю для кількох брендів, а в січні 2016 року Крістофер Бейлі, тодішній креативний директор Burberry, запропонував Беджаміну виступити на кількох показах бренду – так музикант став своїм для світової моди. Його історія успіху почалась у 18, коли він з Лондона переїхав до Парижа. Пів року був бездомним та співав у метро, ​​а згодом зробив собі ім’я на паризькій музичній сцені та взяв участь у різноманітних фестивалях по всій Європі.

Його перший альбом At Least For Now, окрім визнання критиків, отримав премію Mercury у 2015-му – так його ім'я стало відомим для всіх. У Франції він отримав престижне звання Кавалера Ордену Мистецтв та літератури (Chevalier des Arts et des Lettres). 28 жовтня цього року Бенджамін представив свій останній наразі альбом And I Have Been. Він не раз бував з концертами в Києві.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.